Ik brul, dus ik ben

Ik brul, dus ik ben - Peter Wierenga | Fthsonline.com

...e Staten. Ik brul, dus ik ben doet een stap terug in een wereld die gedomineerd wordt door snelle meningen, nepnieuws en polarisatie ... Ik, brul, dus ik ben, Peter Wielenga - Ebook ... ... . Vooraanstaande filosofen en journalisten tonen de waan van de dag zoals je hem nog niet eerder zag. Journalist Peter Wierenga interviewde voor Ik brul, ... Ik brul, dus ik ben doet een stap terug in een wereld die gedomineerd wordt door snelle meningen, nepnieuws en polarisatie. Vooraanstaande filosofen en journalisten tonen de waan van de dag zoals je hem nog niet eerder zag. Journalist Peter Wierenga inte ... Ik, brul, dus ik ben (e-book) - Peter Wielenga ... ... . Vooraanstaande filosofen en journalisten tonen de waan van de dag zoals je hem nog niet eerder zag. Journalist Peter Wierenga interviewde voor Ik brul, ... Ik brul, dus ik ben doet een stap terug in een wereld die gedomineerd wordt door snelle meningen, nepnieuws en polarisatie. Vooraanstaande filosofen en journalisten tonen de waan van de dag zoals je hem nog niet eerder zag. Hier een bundel van diverse interviews, voor 99 cent! Ik brul, dus ik ben doet een stap terug in een wereld die gedomineerd wordt door snelle meningen, nepnieuws en polarisatie. Vooraanstaande filosofen en journalisten tonen de waan van de dag zoals je hem nog niet eerder zag. 1k brul, dus ik ben listische democratieën kunnen uitlopen op een dictatuur, 00k nu nog. Maar het populisme brengt nog een ander reëel gevaar mee, en dat is polarisatie, doordat het bevolkingsgroepen tegen elkaar ophitst. Dit kan zelfs al riskant zijn wanneer groepen die in principe een minderheid vormen in de politiek, olie op het vuur gooien. Bestel Ik, brul, dus ik ben van Wielenga, Peter als Ebook voor 12.99€ bij Proxis.com en verdien Proxispunten!...

INFORMATIE

AUTEUR
Peter Wierenga
DIMENSIE
9,76 MB
BESTANDSNAAM
Ik brul, dus ik ben.pdf

OMSCHRIJVING

Ik brul, dus ik ben doet een stap terug in een wereld die gedomineerd wordt door snelle meningen, nepnieuws en polarisatie. Vooraanstaande filosofen en journalisten tonen de waan van de dag zoals je hem nog niet eerder zag.Journalist Peter Wierenga interviewde voor Ik brul, dus ik ben de belangrijkste filosofen, schrijvers en journalisten over het populisme in Europa en de Verenigde Staten. Door de verschillende nationaliteiten en politieke achtergronden van deze denkers ontstaat een fascinerend palet van inzichten en meningen over uiteenlopende onderwerpen, zoals vluchtelingen, euroscepsis, protectionisme, de islam, vrijheid van meningsuiting, nepnieuws, Trump, Poetin, Wilders en Le Pen. Wierenga sprak met onder anderen Marli Huijer, Ad Verbrugge, Markus Gabriel, Achille Mbembe, Kwame Anthony Appiah, Alain Finkielkraut, Paul Scheffer, Francis Fukuyama en Michael Sandel.

Wil je het boek lezen?Ik brul, dus ik ben in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Peter Wierenga. Lezen Ik brul, dus ik ben Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN