PAPABOEKJE

PAPABOEKJE - T. Beekman | Fthsonline.com

.... Het Papaboekje Thomas Beekman Wat wilde papa vroeger worden en wie waren zijn helden? Hoe leerde hij mama kennen? En wat vindt papa een van de mooiste plekken ter wereld? Dit boekje is een bijzonder en persoonlijk verslag, gemaakt door papa zelf, waarin hij 50 leuke, maar soms ook serieuze vragen beantwoordt ... PDF Word voor 10 of 25 euro 'HET IDEE DAT JE VADER-AF BENT ... ... . papaboekje Dit had tot gevolg dat de vijfentwintighonderd betogers voor het begin van de mars te horen kregen dat ze niet in het ... het feit dat met de mars geschiedenis geschreven was en dat ze de wereld hadden laten zien dat ze vreedzame mensen ... Corrie Haverkort is een geweldige auteur. Download en lees het boek Werkboek van woede naar redelijkheid: voor advocaten en mediators op onze website bank72.nl. Helemaal vrij. U vindt Werk ... Beekman Thomas | Boeken Website.nl ... ... het feit dat met de mars geschiedenis geschreven was en dat ze de wereld hadden laten zien dat ze vreedzame mensen ... Corrie Haverkort is een geweldige auteur. Download en lees het boek Werkboek van woede naar redelijkheid: voor advocaten en mediators op onze website bank72.nl. Helemaal vrij. U vindt Werkboek van woede naar redelijkheid: voor advocaten en mediators in PDF, ePUB, MOBI. Het Papaboekje . Hét Zwangerschapsboekje . My Career Notes . My Energy Notes . My favorite notes | Alleen voor jongens . My favorite notes | Alleen voor meisjes . My favorite notes | Voor mannen . My favorite notes | voor vrouwen . My Leadership Notes My sales notes. My sales notes Reeksen. My ... Het Papaboekje. Auteur: Thomas Beekman. Nederlands 75 pagina's. Belmondo Books. maart 2009. Samenvatting. Wat wilde papa vroeger worden en wie waren zijn helden? Hoe leerde hij mama kennen? En wat vindt papa een van de mooiste plekken ter wereld? KIESPRODUCT.nl Zoek direct in +1.550 webshops & 126.900 merken, 12 miljoen producten! Belmondo online kopen? Vergelijk & Koop!...

INFORMATIE

AUTEUR
T. Beekman
DIMENSIE
10,11 MB
BESTANDSNAAM
PAPABOEKJE.pdf

OMSCHRIJVING

'Wie schrijft die blijft' is een oud gezegde. En dit boekje zal dat bewijzen. Het Papaboekje is een mooi vormgegeven boekje waarin papa 50 leuke, maar soms ook serieuze vragen beantwoord voor zijn eigen kind. Onderverdeeld in zes thema's, waaronder Toen je klein was, De wereld om je heen en Je idealen en je dromen, vertelt papa over zijn jeugd, vriendschappen, favoriete boeken, film- en sporthelden, muziek en nog veel meer. Een persoonlijk en authentiek tijdsdocument en een ideaal cadeau van vaders voor hun kinderen! Een boekje om te koesteren, generaties lang.In Het Papaboekje komen verschillende soorten vragen aan bod, zoals: 'In wat voor een huis woonde je?', 'Wat wilde je vroeger worden?', 'Wie zijn je beste vrienden?', 'Wat is je droomauto?' en 'Welke raad zou je me willen meegeven?'. Met ruimte voor foto's en verhalen is dit een boekje voor jonge én oude vaders!

Wil je het boek lezen?PAPABOEKJE in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur T. Beekman. Lezen PAPABOEKJE Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN