Van dale handwoordenboek engels-nederlands

Van dale handwoordenboek engels-nederlands - Van Dale | Fthsonline.com

...geboden door BoekenWebsite.nl. Meer informatie over de verzendkosten en leveringsvoorwaarden van BoekenWebsite ... Van Dale Handwoordenboek Engels-Nederlands - Michael ... ... .nl. Reeksnaam: Van Dale handwoordenboeken voor hedendaags taalgebruik: Hoofdtitel: Van Dale handwoordenboek Engels-Nederlands: Editie: 3: Taal: Nederlands: Geillustreerd Van dale handwoordenboek engels-nederlands 3e druk is een boek van M. Hannay uitgegeven bij Van Dale. ISBN 9789066482173 - circa 43.000 trefwoorden 850 pagina's - beknopte versie van het Van Dale Groot woordenboek Engels-Nederlands - bijzond ... bol.com | Van dale handwoordenboek engels-nederlands, Van ... ... .000 trefwoorden 850 pagina's - beknopte versie van het Van Dale Groot woordenboek Engels-Nederlands - bijzonder geschikt voor thuis op school en op kantoor - ook verkrijgbaar in set Handwoordenboeken De taal van ... Hannay M. - Schrama M.H.M., Van Dale Lexicografie, Gebonden in kunstlederen kaft, 1996, 3e druk, 836 pagina's, Nederlands, Zeer goed Dit Van Dale Beeldwoordenboek Nederlands/English bestaat uit dertien thematische hoofdstukken (o.a. Thuis, Onderweg, Eten en drinken, Opleiding en beroep, Noodgevallen, Getallen en maten). Het staat vol met eenvoudige woorden die je in het dagelijks leven, op school en op vakantie tegenkomt, zoals de auto/car, de koffer/suitcase en de puntenslijper/pencil sharpener....

INFORMATIE

AUTEUR
Van Dale
DIMENSIE
12,95 MB
BESTANDSNAAM
Van dale handwoordenboek engels-nederlands.pdf

OMSCHRIJVING

Van dale handwoordenboek engels-nederlands 3e druk is een boek van M. Hannay uitgegeven bij Van Dale. ISBN 9789066482173 - circa 43.000 trefwoorden, 850 pagina's- beknopte versie van het Van Dale Groot woordenboek Engels-Nederlands- bijzonder geschikt voor thuis, op school en op kantoor- ook verkrijgbaar in set HandwoordenboekenDe taal van deze tijdIn de Van Dale Handwoordenboeken staan alle dagelijkse woorden. Daarbij horen ook vaktaal, aardrijkskundige namen en woorden uit de wereld van de politiek, mode, muziek, sport, computers etc. Je grijpt dus niet gauw mis! De handwoordenboeken vertellen niet alleen wat een woord betekent en wat de goede spelling is, maar geven ook antwoord op vragen als: waar ligt de klemtoon, is het een de- of het-woord, wat is het meervoud, geslacht, vervoeging en hoe wordt het woord in de zin gebruikt?Verschil met het Groot woordenboek Engels-NederlandsDe trefwoorden in het Handwoordenboek Engels-Nederlands zijn zo geselecteerd, dat alle woorden en woordbetekenissen die in de gewone, dagelijkse omgangstaal voorkomen, vermeld zijn. Specialistische, technische, zeldzame of verouderde termen en betekenissen zult u in dit woordenboek tevergeefs zoeken; daarvoor kunt u terecht bij het Van Dale Groot woordenboek Engels-Nederlands. Vaktaal is alleen opgenomen als dat doorgedrongen is in de algemene media, zoals het geval is bij informatica en sport. Ook aan het Nederlands in Belgiis ruime aandacht besteed.School, kantoor en thuisDe handwoordenboeken van Van Dale hebben zo'n doordacht geselecteerde en actuele inhoud, dat ze bijzonder geschikt zijn voor gebruik op de middelbare school, op kantoor en thuis. Met name de leerlingen van het voortgezet onderwijs zullen praktisch nooit misgrijpen: de selectie van het woordmateriaal is gemaakt met het oog op de taalbehoeften van die gebruikersgroep.

Wil je het boek lezen?Van dale handwoordenboek engels-nederlands in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Van Dale. Lezen Van dale handwoordenboek engels-nederlands Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN