Van de grote woorden en de kleine dingen

Van de grote woorden en de kleine dingen - Lieven de Cauter | Fthsonline.com

...rijs € 22,50 isbn 9789462671348 . BOEKRECENSIES | Auteur Ron Kretzschmar ... Lieven De Cauter | Van de grote woorden en de kleine ... ... . Geef een reactie Reactie annuleren. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met * Reactie. Naam * Een verzameling poëtische miniaturen over de Grote Woorden en de kleine dingen: van geluk en vriendschap tot liefde en dood, van het paradijs tot de informatietechnologie, en over alles wat daartussen ligt. Een brede waaier aan speelse, toegankelijke teksten die samen toch een s ... Van de grote woorden en de kleine dingen by Lieven De Cauter ... . Een brede waaier aan speelse, toegankelijke teksten die samen toch een stevig parcours vormen. 31 spreekwoorden en uitdrukkingen bevatten ` klein` alles kort en klein slaan (=de hele inboedel kapot slaan); beter kleine meester dan grote knecht (=liever een bescheiden zelfstandige dan een grote knecht bij een baas); Bij kleine hapjes leert men een hond eten.(=Geleidelijk aan kun je zelfs aan onmogelijke dingen wennen.) Bij kleine lapjes leert men de hond leer eten. De woorden en de dingen veranderde ons denken over taal en werkelijkheid, over de rol van de mens in cultuur en geschiedenis. Het boek is nog steeds een van de toonaangevende documenten van onze tijd. Foucault laat in De woorden en de dingen zien hoe de mens als fundament van kennis de plaats van God ingenomen. 'Van de grote woorden en de kleine dingen' door Lieven De Cauter - Onze prijs: €22,50 - Vandaag voor 21:00 uur besteld, morgen in huisGratis verzending. Van de grote woorden en de kleine dingen book. Read reviews from world's largest community for readers. Dit is een filosofisch sprookjesboek, het boek de... Van de grote woorden en de kleine dingen (eBook) Lieven de Cauter is een geweldige auteur. Download en lees het boek Van de grote woorden en de kleine dingen op onze website pianofortefestival.nl. Helemaal vrij. U vindt Van de grote woorden en de kleine dingen in PDF, ePUB, MOBI. Dit is het boek der verbazing. Dit is het boek der verbazing. Een verzameli...

INFORMATIE

AUTEUR
Lieven de Cauter
DIMENSIE
10,13 MB
BESTANDSNAAM
Van de grote woorden en de kleine dingen.pdf

OMSCHRIJVING

Dit is het boek der verbazing. Een verzameling poëtische miniaturen over de Grote Woorden en de kleine dingen: van geluk en vriendschap tot liefde en dood, van het paradijs tot de informatietechnologie, en over alles wat daartussen ligt. Een brede waaier aan speelse, toegankelijke teksten die samen toch een stevig parcours vormen. Uiterst bruikbaar als hoofdkussenboek voor jong en oud. Filosofische speleologie voor eeuwige beginners.

Wil je het boek lezen?Van de grote woorden en de kleine dingen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Lieven de Cauter. Lezen Van de grote woorden en de kleine dingen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN