DE LICHTWACHTER

DE LICHTWACHTER - Jody Hedlund | Fthsonline.com

... studie journalistiek aan de School voor Journalistiek in Utrecht werkte hij van 1971 tot 1986 bij Elseviers Weekblad, eerst als redacteur en vanaf 1979 als buitenlandredacteur ... De Lichtwachter - Home | Facebook ... . Daarna vestigde hij zich als zelfstandig journalist. De gezinnen van de vuurtorenwachters leven aan de voet van die toren en zijn sterk op elkaar aangewezen. In die setting speelt de Vuurtoren-trilogie van Gerda van Wageningen zich af, te beginnen met dit eerste deel 'De dochter van de lichtwachter'. Het is 1915 en in de omringende landen is het oorlog. 'De lichtwachter' van Jody Hedlund is een heerlijke mix van historie en romantiek, met een vleugje mysterie. Alles wat E ... De lichtwachter eBook door Jody Hedlund - 9789029723886 ... ... . Het is 1915 en in de omringende landen is het oorlog. 'De lichtwachter' van Jody Hedlund is een heerlijke mix van historie en romantiek, met een vleugje mysterie. Alles wat Emma Chambers wil is een thuis, maar nu ze is gestrand bij Presque Isle, lijkt haar droom verder weg dan ooit. Ze kan niet eens een slaapplaats vinden. De oplossing dient zich aan in een haastig gesloten huwelijk met de knappe, maar stille vuurtorenwachter, die onlangs ......

INFORMATIE

AUTEUR
Jody Hedlund
DIMENSIE
11,48 MB
BESTANDSNAAM
DE LICHTWACHTER.pdf

OMSCHRIJVING

Ze wist niet dat het uitkomen van een droom zo beangstigend kon zijn…Alles wat Emma Chambers wil is een thuis, maar nu ze is gestrand bij Presque Isle, lijkt haar droom verder weg dan ooit. Ze kan niet eens een slaapplaats vinden. De oplossing dient zich aan in een haastig gesloten huwelijk met de knappe, maar stille vuurtorenwachter, die onlangs zijn vrouw heeft verloren en worstelt met de opvoeding van zijn zoon. Pas na hun bruiloft hoort Emma de geruchten rond de dood van zijn vorige vrouw. Durft ze hem en de liefde een kans te geven?

Wil je het boek lezen?DE LICHTWACHTER in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jody Hedlund. Lezen DE LICHTWACHTER Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN