Een faun met kille horentjes

Een faun met kille horentjes - Hugo Raes | Fthsonline.com

...en, bestellen en betalen! In de roman Een faun met kille horentjes beschrijft Hugo Raes de sluimerende oorlog tussen de geslachten ... Boekwinkeltjes.nl - Raes, Hugo - Een faun met kille horentjes ... . Parallel daaraan loopt de strijd van de jonge leraar en vrijgezel Michael Houtdrager tegen de desintegrerende krachten van de maatschappij en politiek bestel dat gericht is op handhaving van de middelmaat. 4 aanbiedingen in mei -Koop of Verkoop faun op Marktplaats - Bekijk Lokale Aanbiedingen! Verkoop eenvoudig faun 13.368 gebruikers | 80.922 boeken | 29.057 auteurs | 176.107 berichten | 225.835 stemmen Een faun met kille horentjes (1966) Bankroe ... Een faun met kille horentjes - Hugo Raes - (ISBN ... ... .368 gebruikers | 80.922 boeken | 29.057 auteurs | 176.107 berichten | 225.835 stemmen Een faun met kille horentjes (1966) Bankroet van een charmeur (1967) De lotgevallen (1968) Reizigers in de anti-tijd (1970) Explosie (1972) Het smaran (1973) De Vlaamse Reus (1974) Brandstichting tegen de tijd (1976) Trapezenwerk in het luchtledige (1976) De verwoesting van Hyperion (1978) Tagarchief: Een faun met kille horentjes. 15/10/2019 door Peter Geen reacties. Herlezen: Hugo Raes 'De razende Raes', zoals Jan de Roek hem noemde. Waarom heb ik nooit begrepen, want uitgesproken razernijen zijn er in het werk van Raes weinig te vinden. Een faun met kille horentjes (Dutch Edition) - Kindle edition by Hugo Raes. Download it once and read it on your Kindle device, PC, phones or tablets. Use features like bookmarks, note taking and highlighting while reading Een faun met kille horentjes (Dutch Edition)....

INFORMATIE

AUTEUR
Hugo Raes
DIMENSIE
4,6 MB
BESTANDSNAAM
Een faun met kille horentjes.pdf

OMSCHRIJVING

In de roman Een faun met kille horentjes beschrijft Hugo Raes de sluimerende oorlog tussen de geslachten. Parallel daaraan loopt de strijd van de jonge leraar en vrijgezel Michael Houtdrager tegen de desintegrerende krachten van de maatschappij en politiek bestel dat gericht is op handhaving van de middelmaat. Michael Houtdrager bevindt zich op de grens van jeugd en ouder worden; tussen vrijheid en slavernij aan het onderwijs- en levensgareel. In een snelle achter een schakeling van fel levende, in hun heftigheid vaak middeleeuws aandoende taferelen beschrijft Hugo Raes de wederwaardigheden van zijn romanheld. De faun, 'de berichtgever, de sprookjesspreker, mijn heraut', is de verbindende figuur tussen de tientallen telkens botsende menselijke wezens die vechten om een stukje vrijheid. Een verkilde bosgod is deze faun, de boosaardige satiricus van maatschappelijke en erotische toestanden; een god die veel van zijn spontane levenslust verloren heeft zien gaan in het alles vermalende wiel van de tijd, maar die zich nu weet te handhaven met spotzucht en een gepantserd hart.

Wil je het boek lezen?Een faun met kille horentjes in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Hugo Raes. Lezen Een faun met kille horentjes Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN