Super Jan en het griezelkasteel

Super Jan en het griezelkasteel - Harmen van Straaten | Fthsonline.com

...an Straaten schreef en illustreerde al vele kinderboeken ... PDF Download Super Jan en het griezelkasteel ... . Super Jan En Het Griezelkasteel - Harmen van Straaten Kinderboek. In Super Jan En Het Griezelkasteel is de grote vakantie begonnen. Alle vrienden van Jan gaan weg, behalve hij. Maar hij heeft geluk, want zijn buren, de Stromboli's, gaan naar een kasteel en Jan mag mee.De vakantie wordt echter minder ontspannen dan hij had gedacht. Super Jan en het griezelkasteel. De achtjarige Jan baalt. Het is vakantie en al zijn vr ... bol.com | Super Jan en het griezelkasteel (special ... ... . De achtjarige Jan baalt. Het is vakantie en al zijn vrienden zijn weg, behalve hij. Net wanneer Jan denkt dat dit de saaiste vakantie van de eeuw gaat worden, krijgt hij een uitnodiging van de buren, de Stromboli's. Ze gaan naar hun neef, die graaf is en in een kasteel woont. Jan neemt de uitnodiging gretig aan. Super Jan en het griezelkasteel | ISBN 9789020663143 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Super Jan en het griezelkasteel is het tweede deel over Super Jan, die net zo sterk is als zijn grote held Superman, maar alléén als er iemand in nood is. Volledige beschrijving. Recensies. Alle 0 beoordelingen. Specificaties Auteur Harmen van Straaten Uitgever Pimento Kinderboeken ISBN 9789049924003 Bindwijze Super Jan en het griezelkasteel De grote vakantie is begonnen. Maar Jan kijkt er niet erg naar uit. Al zijn vrienden gaan weg, behalve hij. Het dak moet worden gerepareerd. Als het regent, is hun huis net een zwembad. Maar Jan heeft geluk. Zijn buren, de Stromboli's, gaan naar een kasteel. En Jan mag mee. De vakantie loopt alleen anders dan verwacht. Lestip 'Super Jan en het griezelkasteel' Over het boek Jans buurvrouw, mevrouw Stromboli, heeft een kasteel geërfd. Jan ontdekt al snel dat er iets niet pluis is: ze moeten er minstens een week blijven slapen. En dat valt niet mee, want de gemene butler en de valse huishoudster doen er alles aan om dat te laten mislukken! Super Jan en het griezelkasteel. Harmen van Straaten. Prijs: € 12,95: Heinrich Ooooh en de zaak van de Zwarte Zeven. Hilde E. Gerard. Prijs: € 15,95: Actuele bestsellers! € 25,00 € 20,00 € 24,99 € 20,00 € 12,99 € 22,99 € 24,99 € 20,99 € 20,99 € 20,00. Geef je op voor onze mailing. Super Jan en het griezelkasteel is het tweede deel over Super Jan, die net zo sterk is als zijn grote held Superman, maar alléén als er iemand in nood is. Anders lukt het niet. Een grappig ...

INFORMATIE

AUTEUR
Harmen van Straaten
DIMENSIE
7,92 MB
BESTANDSNAAM
Super Jan en het griezelkasteel.pdf

OMSCHRIJVING

De achtjarige Jan baalt. Het is vakantie en al zijn vrienden zijn weg, behalve hij. Net wanneer Jan denkt dat dit de saaiste vakantie van de eeuw gaat worden, krijgt hij een uitnodiging van de buren, de Strombolis. Ze gaan naar hun neef, die graaf is en in een kasteel woont. Jan neemt de uitnodiging gretig aan. Maar de vakantie verloopt heel anders dan hij zich had voorgesteld. Het spookt in het kasteel en Jan heeft al zijn superkrachten nodig om de griezel die iedereen de stuipen op het lijf jaagt te vangen.Super Jan en het griezelkasteel is het tweede deel over Super Jan, die net zo sterk is als zijn grote held Superman, maar alléén als er iemand in nood is. Anders lukt het niet.Een grappig en fantasievol verhaal waarmee je alle kinderen aan lezen krijgt!Harmen van Straaten schreef en illustreerde al vele kinderboeken. Zijn werk is bij kinderen én ouders al jarenlang zeer geliefd. Van zijn boeken zijn al vele vertalingen verschenen.Kijk voor meer informatie op: www.harmenvanstraaten.nl en www.pimentokinderboeken.nl.

Wil je het boek lezen?Super Jan en het griezelkasteel in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Harmen van Straaten. Lezen Super Jan en het griezelkasteel Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN