Tot jezelf komen

Tot jezelf komen - Raoul de Haan | Fthsonline.com

...betalen van de rekeningen. Maar ook de tweestrijd die je nu bij veel mensen ziet over welk pad te volgen of het luxe leven wat misschien anders ingericht moet worden ... - Tot jezelf komen. ... . Je glimlacht en merkt dat er tijd is om te ademen en tot jezelf te komen. Je hoeft even helemaal niets. Aandacht. Tijdens een stilteweekend neem je afstand van de drukte van alledag en geef je aandacht aan dat wat voor jou belangrijk is. Ontspannen en dingen weer in perspectief zien: dat lukt vaak net wat beter op een andere plek dan thuis. We delen vier retraites om tot rust te komen. Kijk hier vo ... bol.com | Tot jezelf komen, Raoul de Haan | 9789089547897 ... ... . Ontspannen en dingen weer in perspectief zien: dat lukt vaak net wat beter op een andere plek dan thuis. We delen vier retraites om tot rust te komen. Kijk hier voor alle actuele aanbiedingen en kortingscodes voor de webshop. De stiltemaker Stiltemaker, noemt Sharon Huisman zichzelf. 'Omdat ik geloof in een wereld waarin we écht … 7 Manieren om weer tot jezelf te komen. Hieronder een paar manieren die mij zelf altijd helpen. Soms een aantal tegelijk, of achter elkaar, soms kies ik er eentje uit. Wie weet brengt het jou op je eigen ideeën voor jouw ont-haast-methode. Voor mij helpt het om: Om in...

INFORMATIE

AUTEUR
Raoul de Haan
DIMENSIE
9,1 MB
BESTANDSNAAM
Tot jezelf komen.pdf

OMSCHRIJVING

Meditatie betekent lef hebben. Het lef om tot jezelf te komen. Om de rust en stilte op te zoeken die je in alles spiegelen en verdieping geven. Het lef om je eerlijk op en open te stellen naar jezelf en het universum toe. Het lef om vol te zijn. Vol van het leven – van de rijkdom van het zijn. En het lef om leeg te zijn. Leeg van overpeinzingen, losse gedachten, zorgen, verwachtingen en verplichtingen. Leeg van wat je afleidt van de kern. Het lef om volledig te zijn. En het lef om volledig te zijn. Het lef om eerst te werken aan jezelf voordat je iets wilt betekenen voor iets of iemand anders. Zodat je méér kunt betekenen (zowel voor jezelf als voor de ander) vanuit je eigen ware kracht.Dit boek is een cursus in meditatietechnieken. Elk hoofdstuk van dit boek vormt een sessie rond een bepaald thema. Als extraatje is er een cd bijgesloten waarop de schrijver één meditatie per sessie heeft ingesproken. De lezer krijgt een veelzijdige basis om naar hartenlust mee te variëren en om zelf verder mee op verkenning te gaan. Er zijn inzichten en technieken uit culturen over de hele wereld om de lezer bij te staan. Die worden in dit boek besproken. Inzichten en technieken die vaak al eeuwen oud zijn en meermaals treffende overeenkomsten vertonen en/of elkaar aanvullen. Een vlot geschreven, helder en veelzijdig handboek.

Wil je het boek lezen?Tot jezelf komen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Raoul de Haan. Lezen Tot jezelf komen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN