Blockchainrevolutie

Blockchainrevolutie - Don Tapscott | Fthsonline.com

..... Leuven, 26 november 2019 . Inhoudelijke toelichting ... De blockchain-revolutie: feiten, fabels, obstakels & de ... ... . Blockchain technologie (BCT) heeft een enorm potentieel om het wereldwijde financiële, politieke en administratieve systeem te transformeren. Blockchainrevolutie. Maar er valt nog veel meer te behalen op het gebied van blockchain, zeker als meer mensen weten wat het is en hoe ze ermee aan de slag kunnen. Dat is waar Blockchainrevolutie om de hoek komt kijken. Bestel Blockchainrevolutie van Don Tapscott;;Alex Ta ... Conferentie Blockchain Revolutie in de overheid: kansen en ... ... . Bestel Blockchainrevolutie van Don Tapscott;;Alex Tapscott. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Lees „Blockchainrevolutie" door Don Tapscott verkrijgbaar bij Rakuten Kobo. Het eerste volledige standaardwerk over de technologie die de wereld gaat veranderen. Blockchain is niet alleen de techn... Blockchainrevolutie vanuit Groningen Hij is de expert in de techniek erachter, blockchain. De Groninger heeft een missie: de wereld klaar maken voor het systeem, dat de organisatie van onze samenleving drastisch gaat veranderen. Blockchainrevolutie onthult hoe deze baanbrekende technologie de toekomst van de wereldeconomie de komende jaren ingrijpend zal veranderen. Blockchain is niet alleen de technologie achter de bitcoin, maar ook een revolutionaire methode die op alle denkbare vlakken voor ingrijpende veranderingen zal zorgen: van de econ...

INFORMATIE

AUTEUR
Don Tapscott
DIMENSIE
12,32 MB
BESTANDSNAAM
Blockchainrevolutie.pdf

OMSCHRIJVING

Het eerste volledige standaardwerk over de technologie die de wereld gaat veranderen. Blockchain is niet alleen de technologie achter de bitcoin, maar ook een revolutionaire methode die op alle denkbare vlakken voor ingrijpende veranderingen zal zorgen: van de economie en de financiële sector tot de service-industrie, de culturele sector en de zorg. In dit grondige werk tonen Don en Alex Tapscott hoe de blockchaintechnologie nieuwe mogelijkheden biedt voor zowel individuen als bedrijven. Deze decentrale methode biedt een manier van samenwerken die compleet transparant en betrouwbaar is. Door middel van het peer-to-peer-principe is blockchain voor iedereen toegankelijk, volledig onafhankelijk van banken en andere instanties. Blockchainrevolutie onthult hoe deze baanbrekende technologie de toekomst van de wereldeconomie de komende jaren ingrijpend zal veranderen.

Wil je het boek lezen?Blockchainrevolutie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Don Tapscott. Lezen Blockchainrevolutie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN