Een dame op de prairie

Een dame op de prairie - Kim Vogel Sawyer | Fthsonline.com

... ruwe mannen. Abigail Grant moet plotseling in haar eigen inkomen voorzien ... Een dame op de prairie van Kim Vogel-Sawyer | Boek en ... ... . Ze neemt een baan aan als lerares etiquette, ... Een dame op de prairie' van Kim Vogel Sawyer is een historische roman vol liefde en humor, over een vrouw die les geeft in etiquette aan ruwe mannen. Abigail Grant moet plotseling in haar eigen inkomen voorzien. Ze neemt een baan aan als lerares etiquette, ... Een dame op de prairie : roman Auteur Kim Vogel Sawyer Vertaler Geraldine Damstra. Taal Nederlands Oorspr. taal Engels Oorspr. titel Beneath a prairie moon ... Een dame op de prairie - Boek Kim… - voor €22,99 ... . Taal Nederlands Oorspr. taal Engels Oorspr. titel Beneath a prairie moon. Uitgever Utrecht: Kokboekencentrum uitgevers, 2019 368 p. ISBN 9789043531054 (paperback) Technische weergave ... 'Een dame op de prairie' van Kim Vogel Sawyer is een historische roman vol liefde en humor, over een vrouw die les geeft in etiquette aan ruwe mannen. Inkijkexemplaar. Estelle Brantley moet plotseling in haar eigen inkomen voorzien. Een dame op de prairie van Kim Vogel Sawyer is een historische roman vol liefde en humor, over een vrouw die les geeft in etiquette aan onbehouwen mannen. Estelle Brantley moet plotseling in haar eigen inkomen voorzien. Ze neemt een baan aan als lerares etiquette, waarbij ze onbehouwen boeren uit Kansas manieren bijbrengt om ze klaar te stomen voor een huwelijk met een postorderbruid. Een dame op de prairie (e-boek) door Vogel Sawyer, Kim, EAN 9789043531061....

INFORMATIE

AUTEUR
Kim Vogel Sawyer
DIMENSIE
4,75 MB
BESTANDSNAAM
Een dame op de prairie.pdf

OMSCHRIJVING

Een dame op de prairie' van Kim Vogel Sawyer is een historische roman vol liefde en humor, over een vrouw die les geeft in etiquette aan ruwe mannen. Abigail Grant moet plotseling in haar eigen inkomen voorzien. Ze neemt een baan aan als lerares etiquette, waarbij ze onbehouwen boeren uit Kansas manieren bijbrengt om ze klaar te stomen voor een huwelijk met een postorderbruid. Mark Cleveland, wiens vader ooit werd bedrogen door een postorderbruid, wil niets met het hele gebeuren te maken hebben en zeker niet met het rijkeluisdochtertje dat alles beter weet. Maar dan krijgt hij medelijden met Abigail, die zo haar best doet om deze ruwe mannen te polijsten. Hoe kan hij haar duidelijk maken dat perfectie geen garantie is op geluk?

Wil je het boek lezen?Een dame op de prairie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Kim Vogel Sawyer. Lezen Een dame op de prairie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN