Geluk is een keuze

Geluk is een keuze - Mariska van der Werf | Fthsonline.com

...wust van zijn zelfhelend vermogen, eigen blokkades en van het feit dat je gedachten, gevoelens en gedrag kunt veranderen ... Geluk is een keuze | De Morgen ... . In dit boek wordt haar 'VITAL-methode' beschreven. Boek 'Geluk is een keuze' "Dit zelfhelingsboek is een klassieker, aanrader en compleet naslagwerk op het gebied van zelfheling" - Roy Martina (arts, trainer, auteur) Bekijk product. CD 1: 'Verlicht je leven door loslaten' Op deze CD staan drie visualisaties die je uitnodigen tot een doelgerichte droom. Geluk is een keuze (Paperback). In deel 1 van dit boek vind je diepgaande informatie over God,bij het rustig doorlezen ... Wietze Douwsma | Geluk is een keuze ... . Geluk is een keuze (Paperback). In deel 1 van dit boek vind je diepgaande informatie over God,bij het rustig doorlezen hiervan zou je liefde, vrede en... Geluk is een keuze Het is zo'n snelle tekst. Geluk is een keuze. Het is vergelijkbaar met de uitspraak: 'succes is een keuze.' Wanneer je gelukkig bent en Wat een ander met zijn of haar energie doet, daar heb je geen zeggenschap over. Jouw geluk is jouw keuze, iemands anders geluk is zijn of haar keuze. ♡ Wil je je leven veranderen, begin dan met je innerlijke wereld. "Geluk is geen keuze. Geluk is niet maakbaar, ook al doen we krampachtige pogingen om het te grijpen. Geluk is een vluchtig moment. Het komt en het gaat. We willen het graag vasthouden, omdat we bang zijn dat we het weer verliezen. W...

INFORMATIE

AUTEUR
Mariska van der Werf
DIMENSIE
7,13 MB
BESTANDSNAAM
Geluk is een keuze.pdf

OMSCHRIJVING

Dit boek is bestemd voor mensen die de regie over hun leven in eigen hand willen nemen. Het geeft uitleg over de werking van het universum en het biedt praktische handvatten voor mensen die hun zelfhelend vermogen willen gebruiken. Mariska laat zien dat geluk voor iedereen bereikbaar is. Geluk is een keuze voor iedereen die zich van zichzelf bewust is. Bewust van zijn zelfhelend vermogen, eigen blokkades en van het feit dat je gedachten, gevoelens en gedrag kunt veranderen. In dit boek wordt haar ‘VITAL-methode’ beschreven. Met behulp van deze methode kun je lichamelijke en geestelijke blokkades snel opsporen en oplossen. Voorwaarde voor het loslaten van een blokkade is dat je deze erkent en beseft waarom je er aan vasthoudt. Je kunt tenslotte pas iets loslaten nadat je het eerst hebt vastgehouden. Bij elke stap heb je de keuze uit diverse technieken. Deze zijn vaak verrassend simpel. Dit boek kan je helpen onverwerkte pijn achter te laten en daardoor je kijk op het leven te veranderen. Daarnaast geeft het je adviezen om meer te genieten, je energieniveau te verhogen maar ook om hartenwensen te creëren en diepgewortelde trauma’s te helen. Dit zelfhulpboek is dan ook een waardevol naslagwerk om jouw leven en mogelijk ook dat van anderen te verlichten.

Wil je het boek lezen?Geluk is een keuze in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Mariska van der Werf. Lezen Geluk is een keuze Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN