Het oz- principe

Het oz- principe - Roger Connors | Fthsonline.com

...strategie. Ik overzie het grafische werk wat andere maken en kijk met een scherpe blik naar elk concept ... Het Oz- principe - NRC Webwinkel ... . Koop nu Het Oz- principe van Roger Connors, Craig Hickman bij Boekenwereld. Veilig winkelen, bestellen en betalen! Het Oz-principe verwijst naar The Wizard of Oz, waarin Dorothy, de Vogelverschrikker, de Blikken Man en de Leeuw op zoek gaan naar de tovenaar van Oz in de hoop dat hij hen kan helpen. Op hun reis komen ze erachter dat ze zonder toverkracht heel goed in staat zijn zélf hun problemen o ... Business Contact Het Oz- principe - Roger Connors, Tom ... ... . Op hun reis komen ze erachter dat ze zonder toverkracht heel goed in staat zijn zélf hun problemen op te lossen. Het Oz- principe (e-boek) door Roger Connors; Tom Smith; Craig Hickman, EAN 9789047010128. Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om JavaScript aan te zetten. Meer informatie... De key-users leiden op hun beurt weer hun de collega's op, de gebruikers die dagelijks met de PieterBas-software moeten gaan werken. Hun leerdoel is vooral het trainen van vaardigheden. We noemen dit het 'train-de-trainer' principe door de tweeslag die er in zit. Het Oz- principe. WP Admin Kennisbankonderwerpen. Verandermanagement Zelforganisatie en zelfsturende teams . Lees ook Hoe traditionele bedrijven kunnen innoveren ... Na het plaatsen kunt u uw reactie nog 30 minuten aanpassen. ManagementSite Platform om kennis en ervaring te delen. OZ is zoveel meer dan een ziekenfonds. Samen met jou werken we aan je gezondheid. Ontdek alle voordelen en sluit je snel en makkelijk aan! Het Oz-principe verwijst naar The Wizard of Oz, waarin Dorothy, de Vogelverschrikker, de Blikken Man en de Leeuw op zoek gaan naar de tovenaar van Oz in de hoop dat hij hen kan helpen. Op hun reis komen ze erachter dat ze zonder toverkracht heel goed in staat zijn zélf hun problemen op te lossen. Bestel dan het bewezen management boek 'The Oz Principle', of de Nederlandse vertaling 'Het Oz Principe'. MEER INFO ? - NEEM CONTACT OP. Wil je gelijk aan de slag? Neem dan contact met ons op via [email protected] Home Publicaties Op weg naar de Tovenaar. Instant inspiratie....

INFORMATIE

AUTEUR
Roger Connors
DIMENSIE
5,20 MB
BESTANDSNAAM
Het oz- principe.pdf

OMSCHRIJVING

Als medewerkers zich verantwoordelijk voelen voor hun eigen werk en de organisatiedoelen, zijn ze veel meer betrokken en wint iedereen. Dit boek legt haarfijn uit hoe je het principe van accountability onderdeel maakt van de bedrijfscultuur, waardoor resultaten aanzienlijk verbeteren en werkplezier toeneemt. Het Oz-principe verwijst naar The Wizard of Oz, waarin Dorothy, de Vogelverschrikker, de Blikken Man en de Leeuw op zoek gaan naar de tovenaar van Oz in de hoop dat hij hen kan helpen. Op hun reis komen ze erachter dat ze zonder toverkracht heel goed in staat zijn zélf hun problemen op te lossen.

Wil je het boek lezen?Het oz- principe in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Roger Connors. Lezen Het oz- principe Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN