Het verleden ruist voorbij

Het verleden ruist voorbij - Ivo Weyel | Fthsonline.com

...gte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Bestel Het verleden ruist voorbij van Ivo Weyel ... Het verleden ruist voorbij. Ik zie de foto voor me, de ... ... . Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Fnac: Het verleden ruist voorbij, Weyel Ivo". Levering bij je thuis of in de winkel en -5% korting op alle boeken. Koop nieuw of tweedehands . Het verleden ruist voorbij. Levering 2-3 werkdagen Gratis bezorging vanaf €40,- Gratis retourneren Winkels Klantenservice Folder Mijn account CSR als ({{email}} ) CSR als anoniem (Inloggen als zelf ) Uitloggen Gratis bezorging vanaf €40,- Megamenu. Alle categorieën Tuin ... 'Het verleden ruist voorbij' is een bundel van zestig colu ... Atlas Contact Het verleden ruist voorbij - Ivo Weyel ... ... . Alle categorieën Tuin ... 'Het verleden ruist voorbij' is een bundel van zestig columns die Ivo Weyel voor 'Het Parool' heeft geschreven, waarin hij vertelt over de geschiedenis van zijn familie. Sylvain Kahn, de overgrootvader van Ivo Weyel, opende in 1882 het modepaleis Hirsch & Cie in Amsterdam. 'Het verleden ruist voorbij' is een bundel van zestig columns die Ivo Weyel voor 'Het Parool' heeft geschreven, waarin hij vertelt over de geschiedenis van zijn familie. Sylvain Kahn, de overgrootvader van Ivo Weyel, opende in 188...

INFORMATIE

AUTEUR
Ivo Weyel
DIMENSIE
4,24 MB
BESTANDSNAAM
Het verleden ruist voorbij.pdf

OMSCHRIJVING

"Het verleden ruist voorbij' is een bundel van zestig columns die Ivo Weyel voor "Het Parool' heeft geschreven, waarin hij vertelt over de geschiedenis van zijn familie. Sylvain Kahn, de overgrootvader van Ivo Weyel, opende in 1882 het modepaleis Hirsch & Cie in Amsterdam. Het succes was enorm, de familie werd rijk, er volgden vestigingen in Berlijn en Wenen en zelfs een parfumfabriek in Frankrijk, het geboorteland van Sylvain. Het waren jaren van overvloed, bewaard gebleven in honderden foto's. Weyel schetst met zijn beschrijvingen en foto's een prachtig beeld van het voortglijden van tijd.

Wil je het boek lezen?Het verleden ruist voorbij in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ivo Weyel. Lezen Het verleden ruist voorbij Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN