Het volgrecht van de kunstenaar

Het volgrecht van de kunstenaar - Hendrik Vanhees | Fthsonline.com

...echt op heeft. Ook wordt uitgebreid toegelicht waar, wanneer, hoe en door wie aangiftes van doorverkopen dienen te gebeuren ... Volgrecht voor kunstenaars: hoe zit dat juist? - LexGo ... . Vincent van Gogh is waarschijnlijk het bekendste voorbeeld van een kunstenaar die zelf niet of nauwelijks de vruchten van zijn werk heeft kunnen plukken. Het is dan ook met kunstenaars als Van Gogh in gedachten dat de Europese Unie in 2001 heeft besloten dat alle lidstaten het volgrecht in het nationale recht moeten implementeren. Het volgrecht van de kunstenaar met Hendrik Vanhees, Carine Libert, Adriaan Raemdonck en Peter Bernaerts: Woensdag, 12 ok ... Verkopers - Pictoright ... . Het volgrecht van de kunstenaar met Hendrik Vanhees, Carine Libert, Adriaan Raemdonck en Peter Bernaerts: Woensdag, 12 oktober 2016, 19.00 uur - 21.30 uur Somersstraat 13-15, 2018 Antwerpen vlak bij Centraal Station en Parking Centraal - routebeschrijving. Op basis ... Het volgrecht van de kunstenaar is een geweldig boek. We raden u aan het boek van Het volgrecht van de kunstenaar PDF te downloaden op onze website bank72.nl Er zijn ook andere boeken van de auteur Het volgrecht van de kunstenaar In verband met het advies van het RIVM is onze klantenservice op dit moment via de telefoon minder goed bereikbaar. Wij willen u vragen zoveel mogelijk contact op te nemen via: [email protected] 088 - 572 02 02 ... Het volgrecht van de kunstenaar ... Zoek. Search: Mijn account Het volgrecht van de kunstenaar. ISBN: 9789044134254 Aantal Pagina's: 96 Status: Verschenen - bestelbaar - leverbaar Prijs: € 22,70 Uitgever : Garant Uitgevers nv: Print-versie Bestel Nu: Over het boek:...

INFORMATIE

AUTEUR
Hendrik Vanhees
DIMENSIE
4,36 MB
BESTANDSNAAM
Het volgrecht van de kunstenaar.pdf

OMSCHRIJVING

Auteurs van werken van grafische of beeldende kunst hebben rechtop een vergoeding wanneer hun werken (schilderijen, beeldhouwwerken,etsen, …) worden doorverkocht met tussenkomst van eenprofessionele kunsthandelaar, zoals een galerij of veilinghuis. Dezevergoeding wordt aangeduid als het volgrecht. De wettelijke regelinginzake het volgrecht is recent grondig gewijzigd.In dit boek wordt de vernieuwde regeling inzake het volgrecht grondigbesproken. Aan bod komt de vraag welke werken en welke transactiesonder de regeling inzake het volgrecht vallen, wat het tarief is,wie het volgrecht verschuldigd is en wie er recht op heeft. Ook wordtuitgebreid toegelicht waar, wanneer, hoe en door wie aangiftes vandoorverkopen dienen te gebeuren. Tot slot wordt aangegeven hoekunstenaars op de hoogte kunnen komen van de doorverkopen vanhun werken, op welke wijze zij hun volgrecht kunnen opeisen en totwanneer.

Wil je het boek lezen?Het volgrecht van de kunstenaar in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Hendrik Vanhees. Lezen Het volgrecht van de kunstenaar Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN