Hoe haal ik het beste uit mijn team?

Hoe haal ik het beste uit mijn team? - David Clutterbuck | Fthsonline.com

...tie. Een goed voorbeeld vind ik nog steeds Southwest Airlines ... Hoe haal je het beste uit je medewerkers? - ManagementSite ... . Zij praten niet over wat de concurrentie doet, maar het hele executive team is vooral steeds bezig zichzelf te verbeteren. Het zijn niet de slimste teams die winnen, maar de ... Haal jij het beste uit jezelf en je team? Hoe kan het toch dat sommige teams alles voor elkaar krijgen en dat het bij andere teams niet lukt? Waarom heb je met de ene collega een klik en krijg je ... Uit ervaring weet ik dat salesmensen bij het behalen van ... Hoe haal je het beste uit je team? Teamontwikkelruimte ... ... ... Uit ervaring weet ik dat salesmensen bij het behalen van hun doelstellingen achterover gaan leunen. Mijn tip is dan ook: stel UITDAGENDE doelen. Je zult merken dat je salesmensen meer kunnen dan gedacht. Let wel, het moeten wel realistische doelstellingen zijn. 5. Door je medewerkers de juiste tools mee te geven. Hoe haal je het beste uit je team? Onlangs promoveerde Karin Derksen op een onderzoek naar de vraag: "Hoe kunnen teams ontwikkelruimte creëren met als doel het best mogelijke resultaat te halen?" Voor verschillende opdrachtgevers werk ik samen met haar en steeds meer teams aan vraagstukken die hiermee samenhangen. U wilt als manager het beste uit uw team halen. Om dit te bereiken is het zaak dat u passie in hen aanwakkert en saamhorigheid creëert, waarbij ruimte is voor ieders authenticiteit. Alle neuzen in dezelfde richting. Maar hoe krijgt u alle neuzen in dezelfde richting en zorgt u ervoor dat iedereen zich gewaardeerd voelt? Met deze vragen ga je aan de slag in de workshop 'Haal het beste uit je team'. De workshop biedt je ervaringen en inzichten op het gebied van teamprocessen, groepsdynamica en je eigen rolinvulling die je kunt gebruiken om je eigen team en jezelf verder te ontwikkelen. Hoe haal ik het beste uit mij team' zoemt dieper in op de vergadertechniek. Op welke manier kun je effectief vergaderen en de deelnemers meenemen in de vergaderdiscipline. We gaan ook daadwerkelijk met de deelnemers vergaderen en iedereen komt aan bod om zich de vergadertechniek eigen te maken. Hoe haal je het beste uit je mensen en het beste uit je team Als ik met collega's spreek dan stoeit ...

INFORMATIE

AUTEUR
David Clutterbuck
DIMENSIE
4,91 MB
BESTANDSNAAM
Hoe haal ik het beste uit mijn team?.pdf

OMSCHRIJVING

Een docentensectie slaagt er niet in prettig samen te werken. Een groep verkopers wil werken aan een betere slagvaardigheid. Collega’s vechten in het geniep een onderling conflict uit. In al deze situaties is er werk aan de winkel voor de teamcoach. In dit boek staat helder beschreven wat teamcoaches doen en welke vaardigheden ze daarvoor nodig hebben. Effectieve leidinggevenden die hun team coachen zorgen ervoor dat hun mensen kunnen focussen op prioriteiten en creatief zijn in het oplossen van problemen.'Hoe haal ik het beste uit mijn team?' is een krachtig instrument voor teamperformance en -ontwikkeling en bovendien een praktisch en bijzonder prettig leesbaar boek.

Wil je het boek lezen?Hoe haal ik het beste uit mijn team? in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur David Clutterbuck. Lezen Hoe haal ik het beste uit mijn team? Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN