Wat overblijft

Wat overblijft - Lieneke Dijkzeul | Fthsonline.com

...-) Inhoud: Inspecteur Vegter doet onderzoek naar de moord op een zakenman wiens ... Wat overblijft | Ingrid Vander Veken | 9789463105286 ... ... ... AFVAL - Wat er overblijft als ik niet meer meedoe ASIEL - Is wat overblijft (niet) magertjes voor al die vluchtelingen ASPOT - Wat overblijft van eersteklas humor KLIEK - Groep mensen die overblijft KLIEK - Wat overblijft van een groep NETTO - Wat schoon overblijft, lijkt op het meisje POTAS - Wat er van marihuana overblijft Wat een start voor 'Wat overblijft' in het Zuiderpershuis! Met een warm publiek. Met heerlijke muziek, een toespraak van een trotse uitgever, prachtige woorden ... Puzzelwoordenboek Wat overblijft - Mijnwoordenboek | Vertalen ... . Met heerlijke muziek, een toespraak van een trotse uitgever, prachtige woorden van mijn jonge collega Anneleen van Offel. En een interview met Kurt Van Eeghem, die zijn indrukwekkende speech besloot met: "Plato zei: 'Schoonheid is zichtbaar geworden liefde'. Wat er overblijft van Auschwitz. Giorgio Agamben. In Wat er overblijft van Auschwitz beschrijft Giorgio Agamben hoe een mens getuige kan zijn van het onmenselijke. De overlevenden van Auschwitz hebben iets meegemaakt wat moeilijk in woorden te vatten is. Agamben werpt een nieuw licht op de getuigenissen en geeft een antwoord op de vragen die daaruit voortkomen....

INFORMATIE

AUTEUR
Lieneke Dijkzeul
DIMENSIE
5,53 MB
BESTANDSNAAM
Wat overblijft.pdf

OMSCHRIJVING

Wat overblijft van Lieneke Dijkzeul is het vijfde deel van de Paul Vegter-serie. nspecteur Vegter duikt in een nieuwe zaak waarin macht en wantrouwen de boventoon voeren.Inspecteur Vegter duikt in een nieuwe zaak waarin macht en wantrouwen de boventoon voeren. Met tegenzin werkt hij aan het oplossen van deze schokkende zaak en hij dreigt het overzicht dreigt te verliezen.In een idyllisch winterlandschap wordt zakenman Richard Verkallen gevonden, met sneeuw bedekt, dood. Spoedig blijkt dat Verkallen niet bepaald geliefd was: niet bij zijn familie, niet op de zaak en zelfs niet bij zijn gezin. Verkallen zette kwaad bloed bij zijn familie door een donkere vrouw te trouwen. Die vrouw, uit Somalië afkomstig, is inmiddels wanhopig. Na vele jaren is ze het vechten tegen onbegrip en discriminatie moe en wil ze naar huis. Maar hoe zou ze er moeten overleven met haar gehandicapte zoon? Inspecteur Paul Vegter ontdekt dat Verkallen er jarenlang een minnares op nahield die hij vlak voor zijn dood aan de kant heeft gezet. Soms is het lot onrechtvaardig, altijd is het onontkoombaar. Niemand beseft dat beter dan de contemplatieve Vegter, die hard bezig is zijn eigen leven weer op de rails te zetten. Met tegenzin werkt hij aan het oplossen van deze schokkende zaak en hij dreigt het overzicht te verliezen.

Wil je het boek lezen?Wat overblijft in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Lieneke Dijkzeul. Lezen Wat overblijft Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN