Zelfdenkende pillen

Zelfdenkende pillen - Bram Vermeer | Fthsonline.com

...ckdown' naar 'open up ... Zelfdenkende pillen ... Overload: Zelfdenkende pillen - Emerce ... . zaterdag 16 december 2006 - 21:57 Waarom bewegen robots zo houterig?Omdat ze centraal worden aangestuurd. Hun onderdelen kunnen zich niet afzonderlijk aanpassen aan de eisen van de omstandigheden.Net in een tijd dat industriëlen politici moeten aanmanen tot beter milieubeheer verschijnt er een monter boek als ... 496 aanbiedingen in juni -Bekijk alles met pillen! Koop en Verkoop Boeken op Marktplaats. Romans, Thrillers, Studieboeken en meer kop ... Zelfdenkende pillen, Bram Vermeer - Ebook - 9789046807606 ... ... . Romans, Thrillers, Studieboeken en meer kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs! Ga ervoor. Het begint op Marktplaats T1 - Zelfdenkende pillen en andere technologie die ons leven zal veranderen. AU - Santen, van, R.A. AU - Khoe, G.D. AU - Vermeer, B. PY - 2006. Y1 - 2006. M3 - Boek. SN - 978-90-468-0187-1. SN - 90-468-0187-X Desmet live. Gesprek met hoogleraar scheikundige technologie Rutger van Santen over zijn boek Zelfdenkende pillen en vernieuwende technologieën. Verder een debat tussen André Gerrits en ... Zelfdenkende pillen : en andere technologie die ons leven zal veranderen, Nieuw Amsterdam. Santen, Rutger van (2010). 2030 : technology that will change the world, Oxford University Press. Referenties Pillen die je testosteron verhogen (anabole steroïden) maken je hoogstwaarschijnlijk geil. Je kunt deze echter beter spuiten omdat er in pilvorm altijd een allkyl aan de steroïden is toegevoegd die de lever beschadigt. Ik vind zelf trouwens dat de nadelen dan nog niet op wegen tegen de voordelen maar die keus moet je zelf maken....

INFORMATIE

AUTEUR
Bram Vermeer
DIMENSIE
6,6 MB
BESTANDSNAAM
Zelfdenkende pillen.pdf

OMSCHRIJVING

Maatschappelijke vragen, baanbrekende technologie in de komende twintig jaar.Een scanapparaat om alles in het lichaam in kaart te brengen. Een computer die de capaciteiten van de mens zal overtreffen. Flexibele windturbines die met de wind meebewegen. Gekweekte levende hartkleppen. Zelfdenkende pillen die uitzoeken waar de zieke plekken in ons lichaam zitten.Dit boek laat zien met welke vernieuwende technologie we de maatschappelijke problemen en vragen van de komende twintig jaar te lijf kunnen gaan. Dertig prominente wetenschappers, met een brede kijk op samenleving, technologie en wetenschap, geven inzicht in de ontwikkelingen op hun vakgebied. Rond de themas gezondheid, duurzaamheid en communicatie laten zij zien wat er in de nabije toekomst tot de mogelijkheden kan behoren.De geïnterviewden behoren tot de top van de Nederlandse wetenschap, van onder meer de Technische Universiteit Eindhoven, Universiteit Leiden, Radboud Universiteit Nijmegen, van Philips, Unilever en DSM. Onder hen ook enkele vooraanstaande internationale experts, zoals Craig Venter, die het menselijk DNA ontcijferde en Jacques Souquet, ouddirecteur van Philips Medical Systems en uitvinder van echoscopietechnieken.ZELFDENKENDE PILLEN en andere technologie die ons leven zal veranderen is een inspirerend en levendig geschreven boek.Rutger van Santen was rector magnificus van de Technische Universiteit Eindhoven (TUE) en is sinds 1988 als hoogleraar verbonden aan de faculteit Scheikundige Technologie van de TUE. In 1997 ontving hij voor zijn wetenschappelijke verdiensten de prestigieuze Spinoza Prijs.Djan Khoe is hoogleraar elektro-optische communicatie aan de Technische Universiteit Eindhoven. Met Philips Research vestigde zijn onderzoeksgroep in 1995 een wereldrecord datatransport via glasvezelkabels.Bram Vermeer is zelfstandig wetenschapsjournalist. Al twintig jaar publiceert hij over uiteenlopende technische onderwerpen voor NRC Handelsblad, Intermediair en vele vakbladen. Daarnaast levert hij bijdragen aan boeken en tv-producties.

Wil je het boek lezen?Zelfdenkende pillen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Bram Vermeer. Lezen Zelfdenkende pillen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN