De Waarde(N) Van Mijn Bedrijf

De Waarde(N) Van Mijn Bedrijf - Robert Barrett | Fthsonline.com

...maximaal 2 uur van uw tijd per telefoon. Wat is de waarde van mijn bedrijf, dat is de grote vraag ... Wat is jouw bedrijf waard? - Waardebepaling van een bedrijf ... . Wij bieden geen doe-het-zelf waarderingen aan; de kans dat dit tot verkeerde uitkomsten komt is te groot. Contact Er zijn verschillende rekenmethodes waarmee u de waarde van uw bedrijf kunt bepalen. Deze methodes gaan uit van de financiële gegevens van uw bedrijf, maar ook andere zaken bepalen de waarde van uw bedrijf, zoals goodwill. De waarde is niet hetzelfde als de prijs. De waarde die u berekent is niet hetzelfde als de pri ... Wat Is Een Bedrijf Waard? - Bekijk Nu 5 Rekenmethodes Op MT.nl ... . De waarde is niet hetzelfde als de prijs. De waarde die u berekent is niet hetzelfde als de prijs die u afspreekt. Bijvoorbeeld één van uw kinderen en/of een werknemer. Dan kan dus de verkoop van uw bedrijf op enig moment aan de orde zijn en is tijdig voorsorteren van groot belang. In dit artikel wil ik met u nadenken over de waarde van uw bedrijf en de prijs die u ervoor ontvangt. Is dat dan niet gelijk, zie ik u denken? In bijna alle gevallen is dat ... Bij de start bepaal je dus zelf de waarde van je aandelen. Maar ze vertegenwoordigen niet alleen dat kapitaal wat je inlegt, ze vertegenwoordigen ook het eigendom van je bedrijf. Als iemand jouw bedrijf wil kopen of erin wil investeren, dan kun je op dat moment opnieuw bepalen wat je aandelen waard zijn. Uit de 'Fortune Global 200', de toplist van de grootste Amerikaanse bedrijven, blijkt dat veel bedrijven dezelfde waarden noemen. Integriteit blijkt top. Niet minder dan 40% van deze internationale ondernemingen citeert integriteit als kern van hun organisatiecultuur : 'who we are', of 'what we stand for'. Maar eerst ging financieel expert Raf Vermeiren van de CijferFabrik in op hoe je een bedrag kan kleven op de waarde van een bedrijf uit de creatieve sector. "Waardering is geen exacte wetenschap. Vaak is het meer een kwestie van 'being in the right place at the right time' of soms is het bedrijf zelfs gewoon waard 'wat de gek ervoor wil betalen'." Jouw waarden zijn jouw fundamentele overtuigingen of idealen. Het is de kern van wat jij nastreeft en hetgeen van waaruit jouw gedrag vorm krijgt. Waarden definieer je meestal in enkele woorden als toewijding, eerlijkheid, of zorgzaamheid.. Waarden worden vaak in één adem genoemd met normen.Het verschil is dat waarden de basis vormen en normen volgen daar logisch uit....

INFORMATIE

AUTEUR
Robert Barrett
DIMENSIE
11,3 MB
BESTANDSNAAM
De Waarde(N) Van Mijn Bedrijf.pdf

OMSCHRIJVING

Leven en leidinggeven vanuit waarden is het fundament voor succes, op individueel en zakelijk vlak. Het is de grote uitdaging voor elke (bedrijfs)leider om heel zijn denken en doen op die basis te stoelen. Dit boek wijst de weg in een praktisch en helder stappenplan.

Wil je het boek lezen?De Waarde(N) Van Mijn Bedrijf in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Robert Barrett. Lezen De Waarde(N) Van Mijn Bedrijf Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN