Filosofen op de kansel

Filosofen op de kansel - Margreet Klokke | Fthsonline.com

...nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19 ... Filosofen op de kansel | Boekenwinkelonline.be ... .95 Filosofen op de kansel van Margreet Klokke (boek, paperback, ISBN 9789492183354). Wat gebeurt er als Sartre het gesprek aangaat met Paulus, Socrates met Jezus, Nietzsche met Mozes? Het gaat bruisen,... Afgelopen vrijdag 21 oktober om 17.00 uur is de presentatie geweest van het boek van de predikanten van de Kloosterkerk, ds. Margreet Klokke en dr. Rienk Lanooy: Filosofen op de kansel. Negen wij ... Boekpresentatie 'Filosofen op de kansel' - Kloosterkerk ... . Rienk Lanooy: Filosofen op de kansel. Negen wijsgeren en de Bijbel - een ontmoeting. Het eerste exemplaar werd uitgereikt aan de scriba van de Protestantse Kerk in Nederland, ds. René de Reuver. Het gaat bruisen, want meteen worden grote levensvragen aangesneden, zoals: wat is vrijheid, wie ben je in relatie tot de ander en wat is zinvol leven. In d Filosofen op de kansel, Margreet Klokke - Paperback - 9789492183354 | AKO boeken Filosofen op de kansel direct en eenvoudig bestellen uit voorraad bij Boeken.com. Bij boeken.com vind je altijd wat je zoekt. Filosofen op de kansel. negen wijsgeren en de Bijbel - een ontmoeting. Auteur(s) Margreet Klokke, Rienk Lanooy. NUR code(s) 700 Theologie algemeen Imprint(s) Skandalon Uitgeverij B.V. Uitgever(s) Skandalon Uitgeverij B.V. Taal Nederlands Vers. datum 16/10/2016 NSTC Filosofen op de kansel | 9789492183354 december 31, 2018 boekenwinkelxl Religie 0. Wat gebeurt er als Sartre het gesprek aangaat met Paulus, Socrates met Jezus, Nietzsche met Mozes? Het gaat bruisen, want meteen worden grote levensvragen aangesneden, zoals: wat is vrijheid, wie ben je in relatie tot de ander en wat is zinvol leven. Filosofen op de kansel van Margreet Klokke voor €18.95 - Wat gebeurt er als Sartre het gesprek aangaat met Paulus, Socrates met Jezus, Nietzsche met Mozes? Het gaat bruisen, want meteen worden grote levensvragen aangesneden, zoals: wat is vrijheid, w...

INFORMATIE

AUTEUR
Margreet Klokke
DIMENSIE
7,12 MB
BESTANDSNAAM
Filosofen op de kansel.pdf

OMSCHRIJVING

Wat gebeurt er als Sartre het gesprek aangaat met Paulus, Socrates met Jezus, Nietzsche met Mozes? Het gaat bruisen, want meteen worden grote levensvragen aangesneden, zoals: wat is vrijheid, wie ben je in relatie tot de ander en wat is zinvol leven. In de negen essays ('preken') en gebeden komen bijbelverhaal en filosofie door hun ontmoeting in een nieuw licht te staan. Aan bod komen de filosofen Socrates, Plato, Augustinus, Descartes, Schopenhauer, Nietzsche, Kierkegaard, Sartre en Arendt. Het bijzondere werk van kunstenares Eveline van Duyl is in dit boek opgenomen met negen full color afbeeldingen. Zij weet op een humoristische en diepzinnige wijze het gedachtengoed en het karakter van de besproken filosofen te vangen. MARGREET KLOKKE en RIENK LANOOY zijn beiden predikant in de Kloosterkerk in Den Haag. De teksten zijn voortgekomen uit een serie filosofiediensten. Ook voormalig predikant Pieter Lootsma leverde een bijdrage aan dit boek.

Wil je het boek lezen?Filosofen op de kansel in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Margreet Klokke. Lezen Filosofen op de kansel Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN