Mallorca & Menorca

Mallorca & Menorca - Helena F. Redons Schaatsbergen | Fthsonline.com

...ik aan een reis op Menorca, dan denk ik aan de fantastische stoofschotel met kreeft die ik daar gegeten heb in het vissersdorpje met witgeverfde huizen en een boulevard met palmbomen ... Zonvakantie - De beste deal | D-reizen ... . Mallorca klimaatinfo: alles over het klimaat van Mallorca zoals temperatuur, neerslag, zonneschijn en de beste reisperiodes. Op Mallorca is het aantal hotels en appartementen zeer uitgebreid. De meeste hotels zijn voorzien van zwembaden en hebben een goede ligging dicht bij het strand en de zee. Je vindt ook een groot aantal all inclusive hotels op Mallorca. De ligging. Samen met Ibiza, Menorca en Formentera vormt Mallorca de Balearen, eilandengroep in de ... Majorca (Cata ... Mallorca en Menorca - Huwelijksreiswijzer.nl ... . Je vindt ook een groot aantal all inclusive hotels op Mallorca. De ligging. Samen met Ibiza, Menorca en Formentera vormt Mallorca de Balearen, eilandengroep in de ... Majorca (Catalaans, Spaans en internationaal meestgebruikte spelwijze: Mallorca) is het grootste eiland van de Gymnesiae en de Balearen, een eilandengroep in de Middellandse Zee behorende tot Spanje.De oppervlakte bedraagt 3640 km² en er wonen circa 858.000 mensen. Majorca is tevens een bestuurlijke eenheid binnen de Balearen met een eigen volksvertegenwoordiging, de Eilandraad (Consell Insular)....

INFORMATIE

AUTEUR
Helena F. Redons Schaatsbergen
DIMENSIE
7,47 MB
BESTANDSNAAM
Mallorca & Menorca.pdf

OMSCHRIJVING

'Todo bajo el Sol'. Dat was de reden waarom we allemaal met de zomervakantie naar Mallorca en Menorca gingen. Tegenwoordig is er in het aangename klimaat ook van alles te doen in de winter. Mallorca en Menorca vertegenwoordigen het continent Spanje in het klein. Het huidige katholieke Spanje is gevormd door koning Jacobus I, die aan land ging in Santa Ponça en Mallorca veroverde op de Moren. Historische gebouwen, bergketens, vlak binnenland, 447 unieke strandjes, luxe agro-toeristische accomodaties waar a la carte gegeten wordt van eigen land, talloze schitterende wandelroutes, routes voor mountainbikes of racefietsen door bergen en vlakke gebieden, vissen, zeilen, snorkelen, zwemmen in de zee, winkelcentra, bruisend nachtleven,...In dit boek presenteert de auteur voor ieder wat wils op de eilanden. De familie van auteur Helena Francisca Redons Schaatsbergen woont al meerdere generaties op Mallorca. Ze neemt je mee langs de diversiteit van beide eilanden en schetst de achtergrond van de huidige cultuur waarin ze zelf is opgegroeid. Dit boek laat zien waarom de auteur gelooft dat het ontspannen samenzijn er volop gestimuleerd wordt. Wie weet, overweeg je straks net als de auteur om een jaar te gaan wonen op een van deze paradijselijke eilanden vol natuurlijke schoonheid... De familie van vaderskant van de auteur woont al meerdere generaties op Mallorca en in die cultuur is ze opgegroeid. Inmiddels is ze ambtenaar in Nederland, maar in 2017 heeft ze ervoor gekozen om een (school)jaar op Mallorca te wonen samen met haar zoontje.

Wil je het boek lezen?Mallorca & Menorca in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Helena F. Redons Schaatsbergen. Lezen Mallorca & Menorca Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN