Nachtdienst

Nachtdienst - Julienne Brouwers | Fthsonline.com

...buiten tijdens de nachtdienst - 88% wil dat NU 91 helpt om mogelijkheden te verwezenlijken Resultaten en aanbevelingen voor ... Nachtwerk | RIVM ... ... Voor iedere nachtdienst die eindigt na 02.00 uur is er een onafgebroken rust nodig van 14 uur nadat de dienst is geëindigd. Deze mag net zoals bij de dagelijkse rust, niet meer dan 1x worden ingekort tot minimaal 8 uur in iedere periode van 7 x 24 uur. Nachtdienst, slaap en voeding Nachtdiensten zijn onlosmakelijk verbonden met werken in de zorg. De een heeft er weinig moeite mee, voor de ander is het lastiger. Wat het effect van een nachtdienst is, verschilt dan ook ... Hoe lang mag mijn nachtdienst duren? | Rijksoverheid.nl ... . De een heeft er weinig moeite mee, voor de ander is het lastiger. Wat het effect van een nachtdienst is, verschilt dan ook per persoon. Maar voor iedereen geldt dat er een aantal belangrijke tips zijn om de nachtdienst vitaal in te gaan en uit te komen. Als je in nachtdienst moet werken, kijk dan altijd in je cao! Toeslag voor avonddiensten. Ook kan er in de cao een toeslag opgenomen zijn voor werk in de avonduren. Bijvoorbeeld na 19.00 uur, of voor de koopavond. Dit soort toeslagen zijn meestal wat lager dan die voor de echte nachtdiensten. Niet alle werkgevers betalen zo'n toeslag automatisch. Ja, alle cao's in de zorg en welzijn hebben een riante regeling voor onregelmatigheidstoeslag (ORT) die ook van toepassing is als je flexibele diensten via Zorgwerk werkt. Dit maakt werken in de avond, nacht, weekend en op feestdagen financieel gezien extra interessant. Het Catharina Ziekenhuis in Eindhoven zoekt naar mogelijkheden om verpleegkundigen fitter de nachtdienst door te laten komen. Samen met de universiteit van Tilburg doet het ziekenhuis onderzoek naar drie 'interventies' die de noodzakelijke nachtdiensten comfortabeler maken....

INFORMATIE

AUTEUR
Julienne Brouwers
DIMENSIE
12,47 MB
BESTANDSNAAM
Nachtdienst.pdf

OMSCHRIJVING

Na een vervelend einde van de relatie met Richard, loopt Sandra's levennu weer op rolletjes. Ze doet haar werk als verpleegkundige op de cardiologieafdelingzo goed dat het ziekenhuis haar promotie heeft aangeboden,ze heeft een fijn appartement en veel goede vrienden. Daarbij, sindskort is er weer een nieuwe liefde in haar leven, Simon.Vanuit het niets verandert dit mooie leventje echter. Op de cardiologieafdelingoverlijden mensen onder verdachte omstandigheden. Sandra probeertdit duidelijk te maken aan de mensen om haar heen; ze vindt echtergeen gehoor. Als dan de politie haar opeens als verdachte beschouwd,doordat zij telkens bij het overlijden van de patiënten aanwezig was,verandert haar leven in een nachtmerrie. Ze wordt op non-actief gesteld,haar vrienden zijn het vertrouwen in haar kwijt en haar leven is in gevaar.De enige die nog bereid is haar te helpen is dr. Ramone, de lijkschouwer.Als ook zijn hulp vervolgens wegvalt, is ze de enige die de werkelijke daderzal moeten opsporen.Dr. Ir. Julienne Brouwers heeft Limburgse wortels,maar werd in 1980 geboren in Delft en rondde in 1998het Gymnasium te Enschede af. Hierna ging zij BiomedischeTechnologie studeren in Eindhoven. Van 2004tot 2008 werkte zij aan haar promotieonderzoek inEindhoven waarbij zij één jaar aan Harvard Medical inBoston, VS doorbracht. Daarna werkte zij een paar jaar als onderzoekerbij een biotechnologisch bedrijf en woonde in Amsterdam. Sinds eenjaar woont zij met haar man in Den Haag en werkt daar ook. Nachtdienstis haar debuutroman.

Wil je het boek lezen?Nachtdienst in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Julienne Brouwers. Lezen Nachtdienst Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN