Nederland stopt! Met roken

Nederland stopt! Met roken - Pauline Dekker | Fthsonline.com

...r ondersteund. Stap 1: Lees het boek/ luister de cd "Nederland! stopt met roken" inmiddels 60 ... 'Nederland stopt! Met roken' - Uitgeverij Thoeris ... .000 x verkocht, 10e geheel herziene druk 2017, ook te lenen bij de bibliotheek of rookstop polikliniek, geschreven door de longartsen Pauline Dekker en Wanda de Kanter, longartsen en oprichters grootste rookstop polikliniek van Nederland (2008) Nederlands; 240 pagina's; Thoeris; mei 2008; Samenvatting. WIE DIT BOEK LEEST, STOPT! Iedereen kan stoppen met roken!In dit boekleggen de longartsen Pauline Dekker en Wanda de Kanter uit hoe. Belangrijk is dat je gemotiveerd bent en de juiste methode toepast. Die is voor iedereen an ... Stoppen met roken stoppen stappen plan uit Nederland stopt ... ... . Belangrijk is dat je gemotiveerd bent en de juiste methode toepast. Die is voor iedereen anders.'Nederland stopt! Met roken' is een eyeopener. Wij adviseren u het boek 'Nederland stopt met roken' te lezen. In het boek vindt u onder andere het stoppen-stappenplan. Dit boek is te koop in de boekhandel, online te bestellen of te leen via uw eigen bibliotheek. Ook kunt u het boek tegen een borg van € 20,- lenen bij de Stoppen met roken polikliniek. Voor longartsen Pauline Dekker en Wanda de Kanter staat het als een paal boven water: iedereen kan stoppen met roken! En om al die rokers te stimuleren om te stoppen, schreven ze het boek 'Nederland stopt! Met roken'. Bestel Nederland stopt! Met roken van Pauline Dekker;;Wanda de Kanter. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Wat er gebeurt als u stopt met roken: hoe uw lichaam herstelt View more De noodzaak voor World No Tobacco Day ... View more View more Nederland rookt, de feiten. Lees meer Stoppen met roken links Rx Bekijk receptgeneesmiddelen. Bent u zorgprofessional? registreer uzelf vandaag nog Inloggen Deel deze pagina...

INFORMATIE

AUTEUR
Pauline Dekker
DIMENSIE
10,68 MB
BESTANDSNAAM
Nederland stopt! Met roken.pdf

OMSCHRIJVING

Dit handboek is een eye opener. De mythe van de verslaving, de tactieken van de tabaksindustrie, de gezond-heidsvoordelen voor wie stopt, maar ook de bedreigingen voor wie doorrookt alle facetten van het roken komen aan de orde.Het StoppenStappenPlan helpt om goed voorbereid te gaan stoppen, onontbeerlijk voor een hoge succes-kans. Alle rookstopmethoden worden besproken: cold turkey, stoppen met en zonder begeleiding, met medicatie of nicotinevervangers. Elke methode heeft zijn voor- en nadelen, belangrijk is dat de stopper zich voorbereidt, zijn motivatie pakt en de voor hem passende manier kiest.Bekende Nederlanders vertellen over hun ervaringen met rokers, roken én met stoppen. Specialisten leggen uit waarom zij rokers motiveren om te stoppen.Nederland stopt! Met roken is hét nieuwe handboek op rookstopgebied. Het is volledig gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek, maar tegelijkertijd voor iedereen te begrijpen. Een must voor iedereen die wil stoppen.

Wil je het boek lezen?Nederland stopt! Met roken in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Pauline Dekker. Lezen Nederland stopt! Met roken Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN