Smaak van de zee

Smaak van de zee - Rick Stein | Fthsonline.com

...ant voor een welverdiend hapje en een drankje ... De nieuwe smaak van de zee | De Morgen ... . De Zee van Smaak-route neemt je mee langs de leukste plekjes met streekgerechten en ander lekkers. De kuststreek van West-Vlaanderen kun je beleven met al je zintuigen. Kijk goed om je heen en geniet van de natuur als je door de duinen fietst, ruik de zilte lucht die van de zee af komt, luister naar de golven die de kustlijn op rollen en proef al het lekkers dat er bereid wordt in de vele restaurantjes in dit gebied. De keuken van de Egeïsche zee: heerlijke G ... Zee van Smaak | De Kust ... . De keuken van de Egeïsche zee: heerlijke Griekse smaken. Als je in een instant zomergevoel in huis wil halen, zijn de smaken van de Egeïsche zee ideaal.Deze keuken zit zo boordevol smaak dat de zon meteen gaat schijnen! De Egeïsche Zee is gelegen tussen Griekenland en Turkije; je vindt hier de bekende eilanden zoals Kreta en Lesbos. Welkom op de site van de smaak van Zeeland . Heerlijk genieten is het in Zeeland van de kust en de lekkernijen uit zee. Wij geven u informatie over de geschiedenis van Zeeuwse visserij, heerlijke recepten, de beste locatie's om heerlijk Zeeuwse visproducten te eten en onze speciale Zeeuwse cadeau's....

INFORMATIE

AUTEUR
Rick Stein
DIMENSIE
3,58 MB
BESTANDSNAAM
Smaak van de zee.pdf

OMSCHRIJVING

In 'De smaak van de zee' toont Rick Stein, bekend door zijn kookprogramma bij de BBC, aan dat het thuis bereiden van vis niet moeilijk en tijdrovend hoeft te zijn. Hij laat zien dat het bereiden van vis niet alleen eenvoudig is, maar dat het resultaat ook ongelooflijk smakelijk en gezond is. In dit boek geeft Rick Stein een aantal 'klassieke' recepten als Bouillabaisse en Zalm met zuring-saus, maar zijn grote talent komt vooral tot uiting wanneer hij verse vis met simpele ingrediënten combineert zoals in gerechten als mosselen-, prei- en saffraansoep, gefrituurde rode mul met citroengras, chilis, knoflook en gember en verse krabsalade met komkommer en andijvie. Ook basisrecepten voor bijvoorbeeld rouille, sauce tartare of ansjovisboter ontbreken niet.

Wil je het boek lezen?Smaak van de zee in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Rick Stein. Lezen Smaak van de zee Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN