Snel kennismaken met de iPhone met iOS 9

Snel kennismaken met de iPhone met iOS 9 - Studio Visual Steps | Fthsonline.com

... app Camera foto's maken.In deze paragraaf gebruikt u de Snel kennismaken met de iPad met iOS 9 | ISBN 9789059057029 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte ... Snel kennismaken met de iPad met iOS 9: Amazon.es: Studio ... ... . Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Snel kennismaken met de iPhone met iOS 9 van Studio Visual Steps kopen? Hier zie je waar het boek te koop is. Paperback, ISBN 9789059054134. Snel kennismaken met de iPhone met iOS 9 is een geweldig boek. We raden u aan het boek van Snel kennismaken met de iPhone met iOS 9 PDF te downloaden op onze website meubelbeursmechelen.be Er zijn ook andere boeken van de auteur Snel k ... Snel kennismaken met de iPhone met iOS 9 - (ISBN ... ... . We raden u aan het boek van Snel kennismaken met de iPhone met iOS 9 PDF te downloaden op onze website meubelbeursmechelen.be Er zijn ook andere boeken van de auteur Snel kennismaken met de iPhone met iOS 9 Snel kennismaken met de iPhone met iOS 9: Amazon.es: Studio Visual Steps: Libros en idiomas extranjeros 36 Snel kennismaken met iOS 9 op de iPad 2.1 Snel terug naar de vorige app Via een hyperlink in een e-mail of een app opent u snel de bijbehorende webpagina in Safari. Alleen dan moest u daarna een paar handelingen doen om weer terug te komen in die e-mail of app. Daar is nu verandering in gekomen. In dit voorbeeld is er Snel kennismaken met de iPhone met iOS 9 Studio Visual Steps. Nederlands | Paperback € 14,95 + 29 punten . Niet beschikbaar. Omschrijving. De gids die eigenlijk bij de iPhone meegeleverd had moeten worden! Surfen op internet, e-mailen, foto's en video's maken en muziek beluisteren. Snel kennismaken met de iPad met iOS 9: Amazon.es: Studio Visual Steps: Libros en idiomas extranjeros Heeft u kort geleden een iPad of iPhone gekocht of gebruikt u al enige tijd een iPad of iPhone en wilt u kennismaken met het apparaat en tegelijkertijd de nieuwste opties ontdekken? Dit boek is dan de ideale handleiding.Het nieuwe besturingssysteem iOS 10 van Apple maakt van uw iPhone of iPad een apparaat dat nog handiger werkt en meer functies kent. Snel kennismaken met iOS 10 op de iPad en iPhone | ISBN 9789059055537 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Snel kennismaken met de iPad met iOS 9; Lees een stukje uit het boek. Snel kennismaken met de iPad met iOS 9 Studio Visual Steps. Nederlands | Paperback € 12,95 + 25 punten . Niet beschikbaar. Omschrijving. Heeft u al enige tijd een iPad en wilt u de nieuwe en vernieuwde opties leren kennen van het besturingssysteem iOS 9? Snel kennismaken met iOS 9 op de iPad Heeft u al enige tijd een iPad en wilt u de nieuwe en vernieuwde opties leren kennen van het besturingssysteem iOS 9? Dan is dit het ideale boek voor u!Zo leert u over de nieuwe, handige functies Slide Over en Split View om meerdere apps tegelijkertijd op uw scherm te tonen. Snel kennismaken met iOS 9 op de iPad. [Studio...

INFORMATIE

AUTEUR
Studio Visual Steps
DIMENSIE
4,60 MB
BESTANDSNAAM
Snel kennismaken met de iPhone met iOS 9.pdf

OMSCHRIJVING

De gids die eigenlijk bij de iPhone meegeleverd had moeten worden!Surfen op internet, e-mailen, foto's en video's maken en muziek beluisteren. De gebruiksvriendelijke iPhone heeft naast bellen en sms'en nog veel meer mogelijkheden. Deze praktische en doeltreffende titel leert u stap voor stap, aan de hand van duidelijke schermafbeeldingen en in een vlot tempo werken met deze uitgebreide telefoon van Apple. Enige ervaring met een ander type smartphone of een tablet is gewenst, maar verder worden de meest gebruikte apps zoals Mail, Safari, Telefoon, Camera en Muziek uitgebreid besproken.Daarnaast is er ook aandacht voor het maken van instellingen, een back-up (reservekopie) van uw iPhone en werken met iCloud.Een greep uit de onderwerpen:* bellen en sms'en* surfen op internet* e-mailen* apps downloaden en beheren* foto's en video's maken* muziek beluisteren* diverse instellingen maken* werken met iCloud* reservekopie maken en terugzettenGeschikt voor alle iPhones met iOS 9 en hoger (ook voor iOS 10).

Wil je het boek lezen?Snel kennismaken met de iPhone met iOS 9 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Studio Visual Steps. Lezen Snel kennismaken met de iPhone met iOS 9 Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN