Heethoofd

Heethoofd - Leen Steen | Fthsonline.com

...n van heethoofd (Nederlands) op mijnwoordenboek ... bol.com | Heethoofd, Leen Steen | 9789054523475 | Boeken ... . Mijnwoordenboek.nl is een onafhankelijk privé-initiatief, gestart in 2004. heethoofd v / m. een persoon die snel boos wordt De jongen die zij met uitgaan had leren kennen bleek een enorme heethoofd te zijn. ... Lees „Heethoofd" door Lee Child verkrijgbaar bij Rakuten Kobo. Een novelle van Lee Child met Jack Reacher in de hoofdrol. Voor het eerst van zijn leven in New York - Jack Reacher is p... Vertalingen van 'heethoofd' in het gratis N ... Heethoofd van Lee Child | Boek en recensies | Hebban.nl ... ... Vertalingen van 'heethoofd' in het gratis Nederlands-Engels woordenboek en vele andere Engelse vertalingen. Eeklo heeft sinds dit weekend een eigen gin, en die heet de Heethoofd Eeklo Gin. Een naam die bedacht werd door de zusjes Pauline en Barbara Van Daele. Bruiloftschutter verrichtte 'goede daad' door pistool uit handen van heethoofd te trekken. eis: 18 jaar cel Tugay G. dacht naar eigen zeggen een goede daad te verrichten toen hij op een bruiloft ... Heethoofd. Voor het eerst van zijn leven in New York - Jack Reacher is pas zestien jaar en negen maanden. Maar hij is echt groot voor zijn leeftijd. In een hete zomernacht ziet hij dat een jonge vrouw in het gezicht wordt geslagen. Als dappere zoon van een Amerikaanse marinier besluit hij in te grijpen. Het is een serieuze opmaat naar zijn latere avonturen.Lee Child is de internationale ... Heethoofd door het lint na bizarre crash Binnenland 01 dec. Een overmoedige automobilist haalt in België een belachelijke manoeuvre uit en komt daar niet mee weg. heethoofd - Zelfstandignaamwoord 1. een persoon die snel boos wordt ♢ De jongen die zij met uitgaan h...

INFORMATIE

AUTEUR
Leen Steen
DIMENSIE
3,19 MB
BESTANDSNAAM
Heethoofd.pdf

OMSCHRIJVING

Deze roman vangt aan met een verhaal over een stel punkers uit Rotterdam dat naar Paradiso trekt voor een concert van Black Flag (de toenmalige band van Henry Rollins). In de beschrijving spat de adrenaline al snel van de pagina's en de lezer voelt bijna zelf hoe het is om mee te bewegen in 'de pit', de kolkende massa die voor het podium het concert van een ongekende energie voorziet. De sfeer is gezet.We zijn begin jaren tachtig. Centraal in dit boek staan de belevenissen van een jonge punker die zijn intrek neemt in het kraakpand 'De Ambassade' in Rotterdam. Van binnenuit volgt een heerlijk en eerlijk tijdsbeeld van een jonge punk in de wereldstad. 'Heethoofd' is een roman vol idealen en ledigheid, agressie en doem, verzet en politiek, muziek en andere kunstuitingen, ware en verbroken liefdes. Maar 'Heethoofd' is ook een roman over botsende wereldbeelden en eindigt met een gewelddadige wraakactie.'Heethoofd' is niet alleen een terugblik op een ongekend turbulente tijd, het laat de hedendaagse lezer vooral ook het belang van idealen zien.Leen Steen (1964) maakte het ook allemaal zelf mee in Rotterdam. Hij is in de stad bekend als ex-platenbaas van Tocado Records en oud-programmeur en -directeur van poppodium Exit. Heethoofd is zijn debuut.

Wil je het boek lezen?Heethoofd in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Leen Steen. Lezen Heethoofd Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN