Leiderschap & ondernemen!

Leiderschap & ondernemen! - Robbert Gorissen | Fthsonline.com

...e rol voor de schoolleiders. Nieuws Leiderschap Bart Stofberg: 'Na coronacrisis gaat andere manier van communiceren ontstaan' ... Kees Izelaar ... ... Vandaag Big Improvement Day: Ali B krijgt eerste exemplaar 'Ondernemen met impact' Nieuws Leiderschap Deze werkgevers sturen hun personeel 's winters naar de zon. Blog Leiderschap Ondernemend leiderschap (maatschappelijk ondernemen, ondernemen in het sociale domein): "Onder ondernemerschap wordt iemands vermogen verstaan om ideeën in daden om te zetten. Het omvat creativiteit, innovatie en het nemen van risico's, alsook het vermogen om te plannen en projecten te beheren om do ... Leiderschap | ETION, Forum voor geëngageerd ondernemen ... . Het omvat creativiteit, innovatie en het nemen van risico's, alsook het vermogen om te plannen en projecten te beheren om doelstellingen te verwezenlijken. Leiderschap kent vele vormen. Van politiek leider tot leider binnen een groep en van de leider van het leger tot aan de leider binnen het werkveld. Maar wat houdt leiderschap in? Is het degene met de grootste mond die zichzelf leiderschap mag toerekenen, of is het juist degene met de beste ideeën? Er bestaan veel […] Naar hartenlust ondernemen met uw school Ondernemen betekent risico nemen. Daarvoor heeft u als onderwijsondernemer kennis maar ook lef nodig. Toezichthouders, die over de schouder meekijken naar de risico's, maken het er niet simpeler op. Maar ondernemen biedt ook vele kansen om de organisatiedoelstellingen te overtreffen. Leiderschap is immers de kunst om mensen in beweging te zetten in de richting van een gezamenlijk doel. Een doel is steeds een gewenste verandering in de toekomst: een nieuw product, meer tevreden klanten, meer omzet, ... Aan Ondernemen vertelde de winnaar hoe hij leiderschap ziet aan de hand van de metafoor van een boom. Leiderschap gaat over activiteiten die mensen samen ondernemen. Over ambities die ze delen, doelen die ze willen realiser...

INFORMATIE

AUTEUR
Robbert Gorissen
DIMENSIE
11,8 MB
BESTANDSNAAM
Leiderschap & ondernemen!.pdf

OMSCHRIJVING

Er is zoveel wijsheid in Nederland, als het gaat om leiderschap en ondernemen. Dit boek bevat gesprekken met verschillende bijzondere leiders en ondernemers uit Nederland, vanuit verschillende achtergronden, leeftijden & branches. Arko van Brakel, een echte serial ondernemer en momenteel directeur bij de Baak | Marc Lammers, Olympisch goud behaald in Beijing, als bondscoach met het dames-hockey team | Maurits Ouweneel, organisator van spraakmakende seminars en congressen bij Buro van Oranje | Henk Jan Kamsteeg, auteur op het gebied van leiderschap en werkzaam bij IJM | Femke ten Cate, directeur op de toonaangevende Emmaschool in Rotterdam | Jan van Setten, expert en spreker/auteur op het gebied van klantgerichtheid | Bart Kuijpers, mede-oprichter en eigenaar van Coolblue | Wouter Ouweneel, business architect bij Microsoft Nederland | Arjan Vergeer, auteur en oprichter van 365 Dagen Succesvol | Erik Smithuis, auteur, ondernemer en mede-oprichter van ICM opleidingen. In dit boek delen al deze professionals hun ‘know how’ over leidinggeven, ondernemerschap en alles wat daarbij komt kijken. Een ‘must have’ voor alle leiders en ondernemers in Nederland.

Wil je het boek lezen?Leiderschap & ondernemen! in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Robbert Gorissen. Lezen Leiderschap & ondernemen! Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN