SRI AUROBINDO

SRI AUROBINDO - Satprem | Fthsonline.com

...bindo Ghose; 15 August 1872 - 5 December 1950) was an Indian philosopher, yogi, guru, poet, and nationalist ... Sri Aurobindo, Yogi, filosoof, schrijver en ... ... . He joined the Indian movement for independence from British rule, for a while was one of its influential leaders and then became a spiritual reformer, introducing his visions on human progress and spiritual evolution. Aurobindo Ghose, ook wel Sri Aurobindo genoemd, was een Indiase yogi, guru, hindoe-mysticus, filosoof en dichter. Over Sri Aurobindo maakte OHM in de zomer van 2013 een portret in de zomer Wereldleraren. Boeken van Sri ... Sri Aurobindo -- A Homage - YouTube ... . Over Sri Aurobindo maakte OHM in de zomer van 2013 een portret in de zomer Wereldleraren. Boeken van Sri Aurobindo lezen? Boeken van Sri Aurobindo koop je eenvoudig online bij bol.com Gratis retourneren 30 dagen bedenktijd Snel in huis Op zoek naar artikelen van Sri Aurobindo? Artikelen van Sri Aurobindo koop je eenvoudig online bij bol.com Snel in huis Veelal gratis verzonden Sri Aurobindo daarentegen concentreerde zich volledig op het spiritu...

INFORMATIE

AUTEUR
Satprem
DIMENSIE
3,91 MB
BESTANDSNAAM
SRI AUROBINDO.pdf

OMSCHRIJVING

Sri Aurobindo geldt als de meest opmerkelijke en universele denker van het moderne India. Niemand heeft zoals hij de grenzen van het menselijk inzicht en bewustzijn uitgebreid. Dit boek bevat een biografie van Sri Aurobindo, die evenals zijn vader in Engeland studeerde en een weergave van zijn leer, die betrekking heeft op een innerlijk groeiproces en steunend op onbegrensde geestelijke krachten de weg wijst naar 'het supramentale'.Dit boek verschaft een diep inzicht in het Indiase denken en toont aan dat dit in gebieden is doorgedrongen die voor de westerse wetenschap en haar methoden nog weinig bekend zijn. Het kan bijdragen tot een beter begrip tussen west en oost en tot meer harmonie tussen de innerlijke vrijheid en het uiterlijk meesterschap.

Wil je het boek lezen?SRI AUROBINDO in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Satprem. Lezen SRI AUROBINDO Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN