Verwondering

Verwondering - Nn | Fthsonline.com

...rijven gevoel, maar een scala van mogelijkheden, die met het woord 'gevoel', hoe onduidelijk dat ook is, nog te zeer als sentimenteel gedetermineerd worden ... Uitzending gemist | De Verwondering, Het mooiste van de ... ... . In het KRO-NCRV-programma De Verwondering ontvangt Annemiek Schrijver gasten uit verschillende religieuze tradities met uiteenlopende maatschappelijke achtergronden. Zij neemt haar gasten mee de stilte van de zondag in om met hen, weg van de waan van de dag, toevlucht te zoeken bij inspirerende woorden en met hen te praten over hun inspiratie en alledaagse spiritualiteit. Verwondering is iets anders dan nieuwsgierigheid, verbazing of bewondering, meent filosoof Paul van Tongeren. 'Bij filosofische verwondering gaat om het ... Verwondering - Filosofie Magazine ... . Verwondering is iets anders dan nieuwsgierigheid, verbazing of bewondering, meent filosoof Paul van Tongeren. 'Bij filosofische verwondering gaat om het doorbreken van vanzelfsprekendheid.' 'Het ziet er prachtig uit, maar... De Verwondering Annemiek Schrijver ontmoet gasten uit verschillende religieuze tradities en maatschappelijke achtergronden. Zij neemt haar gasten mee de stilte van de zondag in om met hen te praten over hun inspiratie en alledaagse spiritualiteit. DE VERWONDERING over ons. Tijdschrift over hemelse wijsheid en aards geluk. De Verwondering is een magazine over alles dat het leven waardevol maakt.De Verwondering bevat aanstekelijke reis- en natuurreportages, poëzie, sfeervolle fotografie, gedichten en teksten om over na te denken, interviews, reportages, columns en achtergrondverhalen vol spiritualiteit en zingeving. woordverbanden van 'verwondering' grafisch weergegeven. in Charivarius' Een Ander Woord (1945): verbazing: verwondering, bevreemding, verrassing verwondering: verbazing In Verwondering spreekt Harald Dunnink met andere ontwerpers en creatieve ondernemers over de impact van hun werk. Samen verkennen zij wat een ontwerp goed maakt. Want door samen beter te kijken, ga je meer zien. Harald ken je wellicht als oprichter van designbureau Momkai of als mede-oprichter van De Correspondent.Als creative director is hij gefascineerd door verhalen die oproepen tot ... een ode aan wonen. Heb je genoeg van altijd maar hetzelfde? Niet gedicteerd door stijl of trend, maar op basis van gevoel en durf is een bezoekje aan de VerwonderinG een must. Deze parel ligt sinds 1996 in Wyck, het meest trendy sta...

INFORMATIE

AUTEUR
Nn
DIMENSIE
5,88 MB
BESTANDSNAAM
Verwondering.pdf

OMSCHRIJVING

Verwondering 1e druk is een boek van Nn uitgegeven bij Uitgeverij Boom. ISBN 9789085063520 Verwondering gaat over de opmerkelijkste, spannendste, leukste, briljantste en meest bijzondere wetenschappelijke onderzoeken van het afgelopen jaar.Dit in opzet journalistieke boek vertelt in tekst en beeld het verhaal van verschillende wetenschappen en hun beoefenaars. Wat drijft hen? Waarop baseren ze zich? Wat vinden ze van het resultaat? Nederlandse wetenschappers uit uiteenlopende vakgebieden komen aan het woord. Even verscheiden lijken hun motieven: het onderzoek naar een lokstof voor muggen, naar de gevaren van zuur water, het middelpunt van de aarde, de kwantumstructuur van de ruimte, doodsrituelen, immigratie en integratie - nu eens lijkt praktisch nut de drijfveer, dan weer angst, nieuwsgierigheid of de noodzaak een antwoord te vinden op actuele vraagstukken. Maar uiteindelijk is verwondering hun ware beweegreden.Dit boek is een rijke bron van informatie over alle denkbare wetenschappen, zoals biologie, taalkunde, rechtsgeleerdheid en astronomie, maar vooral over de mensen die zich ermee bezighouden.

Wil je het boek lezen?Verwondering in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Nn. Lezen Verwondering Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN