Vogue de complete breistekengids

Vogue de complete breistekengids - Anne Matthews | Fthsonline.com

... Sire Records in 1990. Explore every issue of Vogue published in 1913 ... Vind vogue in Hobby en Vrije tijd op Marktplaats ... . FashionUnited is een toonaangevend onafhankelijk platform voor de modebranche met het laatste mode nieuws, trends, en de meest complete mode vacaturebank. Neem of geef een abonnement op Vogue, hét magazine voor ongekende toegang tot de wereld van mode, beauty en cultuur. Kies hier je abonnement met korting of cadeau. Vogue is een dansstijl ontstaan eind jaren 70, begin jaren 80 en ontstond uit performance, een dansstijl die in de jaren 30 in Harlem in New York ontstond. Het is een dansstijl die diverse poses imiteert van modellen die ve ... Vogue de complete breistekengids, Matthews Anne | Boeken ... ... . Het is een dansstijl die diverse poses imiteert van modellen die veelal de cover van het tijdschrift Vogue sierden, en zo naam gaven aan deze dans.. Opvallend aan deze dans zijn de geometrische en gestileerde bewegingen van armen en benen ... #Vogue #Vogueedit Dont forget to subscribe Picsart lang ginamit naten dyan. Vogue Magazine Bundle Complete From October 2016-July 2017 +may 2018. Condition is Used. Dispatched with Royal Mail 2nd Class. Minor scratching on some outer covers. 27.01.2020 - The complete Parsons MFA Spring 2020 Ready-to-Wear fashion show now on Vogue Runway. Savage indeed! De complete campagne voor Rihanna's lingerielijn Savage x Fenty is hier! Met een verrassende modellensquad én inclusieve sizing: de maten lopen van cup A tot cup E en van XS tot 3XL ......

INFORMATIE

AUTEUR
Anne Matthews
DIMENSIE
10,56 MB
BESTANDSNAAM
Vogue de complete breistekengids.pdf

OMSCHRIJVING

De complete breistekengids van Vogue is een uitgebreide leidraad, bevat een groot aantal breisteken en patronen voor de fantasievolle breister en is geïllustreerd met meer dan 450 afbeeldingen in kleur. Wanneer u interesse heeft voor steken en patronen, kan het boek worden gebruikt om iets toe te voegen aan eenvoudige patronen of als waardevolle gids voor diegenen die hun eigen breipatronen ontwerpen. Het hoofdstuk over technieken behandelt de diverse manieren van opzetten en afkanten, het juiste gebruik van meerderen en minderen, het verkrijgen van het juiste model, de juiste manier om het breiwerk in elkaar te zetten, de techniek om knoopsgaten en beklede knopen te maken; in feite alles wat nodig is om vakkundig kleding te maken.

Wil je het boek lezen?Vogue de complete breistekengids in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Anne Matthews. Lezen Vogue de complete breistekengids Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN