GIDS VOOR DE SINAI

GIDS VOOR DE SINAI - Alberto Siliotti | Fthsonline.com

...ties, 1997: Bijzonderheden: Zeer vele platen, 159 pp - hardcover, stofomslag: Prijs: € 8,50 (Excl ... Tripadvisor | Dagtrip met vissen en snorkelen - Hurghada ... ... . verzendkosten) Meer info: De Beschte uit Wageningen . Alle boeken van De Beschte Stel een vraag over dit boek aan De Beschte GIDS VOOR DE SINAI (0) 22,90. Hannie Halma; De Nuba in Zuid Kordofan (0) 12,95. Mariette Middelbeek; Moederhart (13) 26,50. Annerieke de Vries; Een voltooid leven (6) 18,95. Barbara Bretton - Candace Camp - Isabel Sharpe; Harlequin Lente special 3 in 1 - Een New Yorks sprookje -Net als in de film - Stop de persen! (0) 10,95. Bana Alabed; Op een kameel door de Sinaï 23 februari 2009, 16:01 De ongerepte, woeste schoonheid ... noord sinai | De Volkskrant ... . Bana Alabed; Op een kameel door de Sinaï 23 februari 2009, 16:01 De ongerepte, woeste schoonheid van het achterland van Sharm el Sheik, hier bij wadi Mileyhes. Foto Rénie van der Putte. De Sinaï, het ... Gids voor de Sinai, Alberto siliotti; Reageer op het artikel "De bedoeinen van de Sinai - De Gebelieh" Plaats als eerste een reactie, vraag of opmerking bij dit artikel. Reacties moeten voldoen aan de huisregels van InfoNu. Meld mij aan voor de tweewekelijkse InfoNu nieuwsbrief Deze 3-daagse Sinaï-ervaringstour omvat accommodatie in traditionele bamboehutten op een privéstrand langs de Rode Zee. Je zult genieten van een zonsopgangwandeling op de berg Sinaï, een tour door het St. Catherine-klooster en een optioneel off-road… Gids Nasser Monten kijkt vanaf de ... Gidsen van drie bedoeïenenstammen plannen de route van de Sinai ... Kamelen zijn nog altijd het belangrijkste vervoersmiddel voor reizigers in de ... De liefde voor de woestijn zit de gidsen echter nog steeds in het bloed. Zo trekken ze na een verblijf in hun dorp of stad steeds weer even de woestijn in om hun „hoofd leeg te maken". noord sinai. Mensen Met Labour-leider Corbyn neemt Jodenhaat schrikbarende vormen aan, ... De Gids Terroristische aanslagen funest voor toerisme. Vo...

INFORMATIE

AUTEUR
Alberto Siliotti
DIMENSIE
5,1 MB
BESTANDSNAAM
GIDS VOOR DE SINAI.pdf

OMSCHRIJVING

In dit boek zijn talrijke wegen aangegeven om het Sinaï-schiereiland te leren kennen: ze leiden via woestijnroutes en door wadi's naar een woestijn-gebied met prachtige, woest doorploegde landschappen en naar grillige zeekusten. De tekst wordt ondersteund door vele schitterende foto's, gedetailleerde landkaarten en nauwkeurige routebeschrijvingen.

Wil je het boek lezen?GIDS VOOR DE SINAI in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Alberto Siliotti. Lezen GIDS VOOR DE SINAI Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN