Je kan ook gewoon gelukkig zijn

Je kan ook gewoon gelukkig zijn - R. Verschaeve | Fthsonline.com

...uks te vertellen hebt en daardoor het gevoel hebt dat je niet gelukkig bent ... Je kan ook gewoon gelukkig zijn - R. Verschaeve - (ISBN ... ... . Om de sleur te doorbreken kun je iets nieuws leren. Je hoeft niet gelijk een nieuwe studie te volgen. Je kunt ook een fotocursus voor je smartphone volgen. Gewoon gelukkig zijn. Bijna mopperend (zo zonde van mijn tijd, ik weet het) ben ik beland in mijn laatste vrije vakantiedagen en vraag ik mij af waarom ik niet gewoon altijd gelukkig kan zijn. Gewoon gelukkig zijn, is dat wel zo gewoon? Er is helemaal niets gewoons ... One_Pager | gewoon-gelukkig ... . Gewoon gelukkig zijn, is dat wel zo gewoon? Er is helemaal niets gewoons aan het leven, het leven is an sich al heel bijzonder. Stel, je neemt jezelf voor om vanaf nu gewoon lekker gelukkig te zijn. Je doet je best om vaker gelukkig te zijn omdat je net als ik tot de conclusie kwam dat je je beperkte dagen beter blij dan treurig kunt doorbrengen. Je voelt je bij en gelukkig, maar dan gebeurt er iets. Je auto gaat kapot. Ik ben ook ongelukkig, ik ben niet gelukkig met mijn eigen familie en ben helaas getrouwd in zo familie, mijn man is zo negatief en ontploft om kleine dingen, ik kan geen normaal gesprek met hem voeren zonder aangevallen te voelen, hij heeft me zo rot behandeld, zijn moeder is ook zo narcistisch en die heeft hem ook zo slecht opgevoed en ze wilt controle uitoefenen op mij. Blij zijn met jezelf is niet iets dat je kunt uitbesteden… Je hoeft niet iemand anders te zijn voordat je blij met jezelf kunt zijn. Het is de uitdaging om blij te zijn met wie je bent. Met jouw leven op dit moment. Dat is de kunst van het leven. Wees gewoon blij met jezelf, want waar je ook naartoe gaat, je neemt altijd jezelf mee! Als je het gevoel hebt dat het licht is aangestoken binnen in jezelf, ook al was het daar een week of duizend jaar donker dan zal je gelukkig zijn en blijven of je leven nu perfect op rolletjes loopt, of je nu zware tegenslag te verwerken krijgt, het doet er dan allemaal niet meer toe, je bent als het ware van binnen uit verlicht. De ware liefde, een fijne familie, een leuke baan en aangename hobby's, je kunt het allemaal hebben en toch niet zo gelukkig zijn als je eenzame, werkloze buurman. Dan heb je gewoon pech met je ... Bekijk Waarom kan ik niet gewoon gelukkig zijn? en vergelijk voor de beste en goedkoopste prijs op Scoupz.nl...

INFORMATIE

AUTEUR
R. Verschaeve
DIMENSIE
11,93 MB
BESTANDSNAAM
Je kan ook gewoon gelukkig zijn.pdf

OMSCHRIJVING

JE KAN OOK GEWOON GELUKKIG ZIJNIn dit boek wil Roland Verschaeve aan iedereen - studenten, werkenden, werklozen, gepensioneerden - kortom aan iedereen die dat wil, duidelijk maken dat je ook nog gewoon gelukkig kan zijn.Juist in deze tijd, waarin de economie en de politiek zo allesoverheersend zijn, is het van belang om nog beslister te kiezen voor gelukkig zijn. Geluk is dus zeker niet afhankelijk van wat er in de wereld en rondom jou gebeurt. Geluk is iets wat je zelf moet [her] ontdekken en dan nog liefst op een gewone manier.In Je kan ook gewoon gelukkig zijn wijst Roland Verschaeve in tien korte hoofdstukken op de zaken die het delicate geluk in de weg kunnen staan.ROLAND VERSCHAEVE [1950] begeleidt al twintig jaar mensen in hun zoektocht door het leven. Hij heeft zijn eigen school voor yoga en zelfontwikkeling opgericht, in het hartje van Brugge. Samen met Ingeborg schreef hij Wie ben je eigenlijk.

Wil je het boek lezen?Je kan ook gewoon gelukkig zijn in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur R. Verschaeve. Lezen Je kan ook gewoon gelukkig zijn Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN