Jouw weg naar geluk

Jouw weg naar geluk - Corrie Reijngoud | Fthsonline.com

...e gelukkige, gezonde leven er uit zou zien ... Jouw weg naar persoonlijk succes en geluk: training voor ... ... . Of het nou gaat om lekkerder in je vel te zitten op je werk, je jouw weg zoekt naar meer geluk in je liefdesleven of gelukkiger in en met je lijf wil voelen. Om zo, stapsgewijs, jouw weg naar geluk te creëren. Degenen die je, door de jaren heen, voorgingen vonden hun geluk door het toepassen van acceptatie in hun leven. Wat wordt jouw weg naar geluk? Corrie Reijngoud begeleidt sinds 2004 velen bij het realiseren van hun persoonlijke doelen en wensen. Naast dat Jouw Gids naar Geluk onwijs fi ... Jouw weg naar geluk - orakelspel | Moonflow ... . Naast dat Jouw Gids naar Geluk onwijs fijn leest, zit het zó vol met feiten, manieren waarop je de weg van geluk kunt bewandelen, mooie verhalen, tips en inspirerende quotes dat ik denk dat dit het meest complete geluksboek is dat ik tot nu toe heb gelezen. Om zo, stapsgewijs, jouw weg naar geluk te creëren. Degenen die je, door de jaren heen, voorgingen vonden hun geluk door het toepassen van acceptatie in hun leven. Wat wordt jouw weg naar geluk? Corrie Reijngoud begeleidt sinds 2004 velen bij het realiseren van hun persoonlijke doelen en wensen. Geluk is de weg. Je gelooft vaak dat het geluk de bestemming van je zoektocht is, als beloning voor het lange zoeken en alle stappen die je hebt gezet in je leven. Dat is een misvatting. Er is geen weg naar geluk. Geluk ís de weg....

INFORMATIE

AUTEUR
Corrie Reijngoud
DIMENSIE
5,5 MB
BESTANDSNAAM
Jouw weg naar geluk.pdf

OMSCHRIJVING

Veel mensen schrijven het geluk dat ze in het leven wel of niet toevalt, toe aan de omstandigheden en de buitenwereld. Vaak gaat dit gepaard met een lijdzame houding: het overkomt je (of niet). In dit boek laat Corrie Reijngoud zien hoe je zélf invloed op je leven en je geluksgevoel krijgt en hoe je daarbij acceptatie als handzame tool kan inzetten. Ze biedt een handleiding die je helpt op de verschillende terreinen van je leven zelf de regie te nemen en een nieuwe, meer gewenste situatie te creëren. Daarbij gebruikt ze de natuur als inspiratiebron. De natuur is het toonbeeld van acceptatie en daarmee een stimulerende omgeving om regelmatig in te verblijven. Niemand trekt immers aan het gras om het te laten groeien of probeert van een eik een beuk te maken! De natuur is 100% acceptatie. In het boek zijn dan ook tips en oefeningen opgenomen die je helpen om buiten, in de natuur, letterlijk zelf op weg te gaan. Om zo, stapsgewijs, jouw weg naar geluk te creëren. Degenen die je, door de jaren heen, voorgingen vonden hun geluk door het toepassen van acceptatie in hun leven. Wat wordt jouw weg naar geluk? Corrie Reijngoud begeleidt sinds 2004 velen bij het realiseren van hun persoonlijke doelen en wensen. Als opleider, trainer en NLP Mastercoach zet zij de kracht van acceptatie in bij haar begeleiding. Ze ontwikkelde de Tria methode (Aandacht, Acceptatie en Actie), een succesvolle en beproefde coachingsaanpak waarin acceptatie de hoofdrol speelt. Vanuit haar organisatie, Wandelcoach Nederland, verzorgt zij opleidingen, trainingen en coachingssessies in een natuurlijke omgeving. Zij deelt graag haar passie om coaches, therapeuten en andere hulpverleners bewust te maken van de positieve effecten van de natuur bij begeleiding van mensen.

Wil je het boek lezen?Jouw weg naar geluk in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Corrie Reijngoud. Lezen Jouw weg naar geluk Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN