Spiritus

Spiritus - Hans Kersten | Fthsonline.com

...adluis en naar mijn mening kun je dat veel beter gebruiken dan kant- en klaar gif waar chemische stoffen inzitten die slecht zijn voor de bijenstand ... Kruidvat Brandspiritus 85% | Kruidvat ... . Dit is een doorverwijspagina, bedoeld om de verschillen in betekenis of gebruik van Spiritus inzichtelijk te maken.. Op deze pagina staat een uitleg van de verschillende betekenissen van Spiritus en verwijzingen daarnaartoe. Bent u hier via een pagina in Wikipedia terechtgekomen? Pas dan de verwijzing naar deze doorverwijspagina aan, zodat toekomstige bezoekers direct op de juiste pagina ... Op zoek naar AH Brandspiritus 85%? Je vindt het bij Albert Heijn. Vandaag besteld, morgen in de keuken. Voor jou geen gesjouw. spiritus is alcoh ... Wat is het verschil tussen zuivere spiritus en zuivere ... ... ... Op zoek naar AH Brandspiritus 85%? Je vindt het bij Albert Heijn. Vandaag besteld, morgen in de keuken. Voor jou geen gesjouw. spiritus is alcohol maar ondrinkbaar gemaakt door er een kleine hoeveelheid methanol door te mengen. en n kleurstof als herinnering dat je het niet moet drinken. Misschien noemen ze het wel zo, omdat het eigenlijk verboden is daar, of onder een andere naam duurder moet zijn door de belasting die er dan op komt. Wanneer spiritus in de ogen komt, moet men direct eventueel aanwezige contactlenzen verwijderen en dan onmiddellijk de ogen gedurende enkele minuten goed spoelen met (lauw) water. Niet doen. Bij inname van brandspiritus: niet laten braken. Als er braaksel in de longen terechtkomt, kan dat longontsteking geven. Spiritus Br...

INFORMATIE

AUTEUR
Hans Kersten
DIMENSIE
11,12 MB
BESTANDSNAAM
Spiritus.pdf

OMSCHRIJVING

Ervaar de wezenlijke ontzetting van de priesterstudent Henk Kersten, die als dwangarbeider en verzetsman uitzichtloos verstrikt raakt in de meedogenloze Tweede Wereldoorlog. Maak de wrede historische Slag om Berlijn mee waar hij en zijn groep medevluchters slechts met grote verliezen aan kunnen ontkomen. Getekend door alle verschrikkingen komt hij thuis na een lange dramatische vlucht tussen de frontlinies. Het opgelopen intense oorlogstrauma wordt moeizaam weggedrukt door zich gepassioneerd en gedreven in te zetten voor een positieve toekomst. Een ontroerende met kosmologische en religieuze symboliek ingeleide wending leidt ten slotte toch tot een uiterst verrassend en innig door Henk gewenst voortbestaan van zijn gedachten.

Wil je het boek lezen?Spiritus in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Hans Kersten. Lezen Spiritus Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN