Teken van thuis

Teken van thuis - Lara Mohn | Fthsonline.com

...t zij het voor zichzelf geregeld. Een uitdagende baan, een mooi huis en de ideale vriend vormen de pijlers van haar leven ... Recensies romans: Retour afzender, Teken van thuis en Het ... ... . Tot een vreemdeling een onbegrijpelijke boodschap voor haar heeft en ze alles kwijtraakt in een zoektocht naar zichzelf. ISBN 978 90 33801 28 0 NUR 301 TEKEN VAN THUIS Š 2017 Ark Media Donauweg 4, 1043 AJ Amsterdam www.arkmedia.nl Geschreven door Lara Mohn Vormgeving door Peter Verwey Coverfoto: Trevillion Ark ... Omschrijving van 'Teken van thuis' Teken van thuis is een psychologische roman van de Nederlandse debutante Lara Mohn ... bol.com | Teken van thuis, Lara Mohn | 9789033801310 | Boeken ... ... Omschrijving van 'Teken van thuis' Teken van thuis is een psychologische roman van de Nederlandse debutante Lara Mohn. Het is een verhaal over spijt en schuld, over oude geheimen en nieuwe wegen. Over zoeken in deze gebroken wereld, waarin pijn, verlies en tekortschieten het leven kleuren. Home » foto's » FOTO'S 2019 » Kerstconcert in teken van thuis En voor een gemeenschap als Overloon? Fanfare Vriendenkring is met het begrip 'Thuis' aan de slag gegaan en biedt tijdens het jaarlijks terugkerend kerstconcert een thuis voor iedere liefhebber van muziek en woordkunst. Kerstconcert in teken van thuis en bevrijding. OVERLOON - 'Thuis' is dit jaar het thema van het kerstconcert van Vriendenkring in Overloon. De fanfare uit Overloon vertolkt zondag in de lokale ... Teken van thuis. Lara Mohn - Hardback - 320 pagina's. Details Eva houdt van orde, van strakke lijnen en een overzichtelijk bestaan. Precies zo heeft zij het voor zichzelf geregeld. Een uitdagende baan, een mooi huis en de ideale vriend vormen de pijlers van haar leven. Vergadering cliëntenraad in het teken van Veranderagenda 19 juni 2020 Geen categorie , Veilig Thuis Utrecht Woensdagavond 17 juni jl. vond voor de derde keer dit jaar het overleg met de cliëntenraad plaats. Keltische knoop tekenen . Hou je van een uitdaging, dan is het leuk om een Keltische knoop...

INFORMATIE

AUTEUR
Lara Mohn
DIMENSIE
4,17 MB
BESTANDSNAAM
Teken van thuis.pdf

OMSCHRIJVING

Eva houdt van orde, van strakke lijnen en een overzichtelijk bestaan. Precies zo heeft zij het voor zichzelf geregeld. Een uitdagende baan, een mooi huis en de ideale vriend vormen de pijlers van haar leven. Tot een vreemdeling een onbegrijpelijke boodschap voor haar heeft en ze alles kwijtraakt in een zoektocht naar zichzelf. Hoe kan ze zichzelf terugvinden als ze niet weet wat ze verloren heeft?Een verhaal over spijt en schuld, over oude geheimen en nieuwe wegen. Over zoeken in deze gebroken wereld, waarin pijn, verlies en tekortschieten het leven kleuren. Over zoeken naar jezelf, naar de ander, en naar dat wat groter is dan jij.Lara Mohn is werkzaam als gezondheidszorgpsycholoog. Ze heeft een passie voor mensen, voor woorden en voor de lastige vragen van het leven. Dat wat tijdens een uitdagende periode in haar hoofd en hart ontstond vertrouwde ze toe aan het papier. 'Teken van thuis' is haar debuutroman.Leuk boek voor je leesclub? Bekijk deleesclubvragen bij Teken van Thuis. Facebook: Lara Mohn is ook actief op Facebook! Bekijk haar eigen pagina met recensies, acties en meer.

Wil je het boek lezen?Teken van thuis in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Lara Mohn. Lezen Teken van thuis Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN