De uitvinding van de leeszaal

De uitvinding van de leeszaal - Maurice Specht | Fthsonline.com

...it, en wat zou je er zelf aan kunnen bijdragen? 19-mei-2015 - Beste bibliotheken: wij zijn instituten ... De uitvinding van de leeszaal | Boeken ... . Niks mis met instituten maar ze zijn op dit moment niet zo in de mode. Dag instituten Denk maar aan de banken, de Katholieke kerk of de vakbond: ook allemaal instituten. Instituten waren vroeger handig: ze organiseerden zaken die we zelf niet konden regelen: zelf veilig geld bew… Na de sluiting van de bibliotheek in de Rotterdamse wijk Het Oude Westen richtten bewoners Leeszaal Rotterdam West op. De uitvinding van de Leeszaal begon met twee vragen: hoe ziet jouw ideale Leeszaal er uit, en wat z ... Presentatie 'De uitvinding van de Leeszaal' | Specht in de ... ... . De uitvinding van de Leeszaal begon met twee vragen: hoe ziet jouw ideale Leeszaal er uit, en wat zou je er zelf aan kunnen bijdragen? De uitvinding van de leeszaal: collectieve tactieken en culturele uitwisselingen | Maurice Specht, Joke van der Zwaard | ISBN: 9789078088967 | Kostenloser Versand für alle Bücher mit Versand und Verkauf duch Amazon. OMSCHRIJVING. De uitvinding van de leeszaal 1e druk is een boek van Maurice Specht uitgegeven bij Trancity. ISBN 9789078088967 Na de sluiting van de bibliotheek in de Rotterdamse wijk Het Oude Westen richtten bewoners Leeszaal Rotterdam West op. De uitvinding van de Leeszaal begon met twee vragen: hoe ziet jouw ideale Leeszaal er uit, en wat zou je er zelf aan kunnen bijdragen?...

INFORMATIE

AUTEUR
Maurice Specht
DIMENSIE
5,42 MB
BESTANDSNAAM
De uitvinding van de leeszaal.pdf

OMSCHRIJVING

Na de sluiting van de bibliotheek in de Rotterdamse wijk Het Oude Westen richtten bewoners Leeszaal Rotterdam West op. De uitvinding van de Leeszaal begon met twee vragen: hoe ziet jouw ideale Leeszaal er uit, en wat zou je er zelf aan kunnen bijdragen? Kort daarna werd er een pand ingericht en ontstond een mooie publieke ontmoetingsplek rond taal, literatuur, verbeelding en participatie die volledig draait op zo'n negentig vrijwilligers.In dit boek wordt de Leeszaal van binnenuit belicht en bespreken de initiatiefnemers de Leeszaal als zelforganisatie, als publiek domein, als leer- en werkplek en als cultuurbazaar.Een kritisch en praktisch ideeënboek over mogelijkheden en ingewikkeldhedenom met anderen je eigen stad te maken. Inspirerend en behulpzaam voor denk- en doe-het-zelvers, nuttig voor professionals en ambtenaren; interessant voor alle anderen die over stedelijke ontwikkeling van onderop en de inrichting van maatschappelijke en culturele ontmoetingsplaatsen nadenken.

Wil je het boek lezen?De uitvinding van de leeszaal in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Maurice Specht. Lezen De uitvinding van de leeszaal Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN