Gaudí - Mandala's kleuren

Gaudí - Mandala's kleuren - Sergio Guinot Studio | Fthsonline.com

...ier om Mandala Kleurboek spelletjes te spelen op Speeleiland ... Mandala Atelier: Kleurtechniek 1: Kleurpotloden en stiften ... .nl! Online Kleuren spellen en vele andere spelletjes speel je... De kleur(en) die je de mandala geeft, dragen een eigen energie. Je kunt ofwel vanuit je eigen energie gaan inkleuren, doen wat er in je opkomt, of je volgt de kleuren en hun betekenis en kleurt om die reden de mandala in. Het gaat om de volgende hoofdkleuren: De kleuren komen dan "tot leven". Ook kun je de uitgeknipte mandala op een stuk karton plakk ... bol.com | Gaudí - Mandala's kleuren, Sergio Guinot Studio ... ... . Ook kun je de uitgeknipte mandala op een stuk karton plakken en aan het plafon hangen. Zelf een mandala tekenen. Wanneer je kind al wat meer ervaring heeft met het inkleuren van mandala's, is het natuurlijk ook een uitdaging om zelf een mandala te tekenen. Start met een lege mandala. Knip een aantal ... Het kleuren van mandala's is niet voor kinderen. Kleuren is een activiteit die we meestal met de kindertijd verbinden. Zodra we volwassen worden, gebruiken we niet langer kleurpotloden en stiften. Maar dit tijdverdrijf kan heel gunstig zijn. En dat is niet alleen omdat het een gevoel van welbevinden en rust laat ontstaan. Kleuren.nu is de leukste website voor gratis kleurplaten. Bij ons vind je meer dan 1800 kleurplaten van o.a. Winx, Bumba, Cars, Sinterklaas, Kerst, Verjaardag en nog veel meer! Kies je kleur en kwast en maak de mooiste mandala's. Blijf jij binnen de lijntjes kleuren?...

INFORMATIE

AUTEUR
Sergio Guinot Studio
DIMENSIE
7,84 MB
BESTANDSNAAM
Gaudí - Mandala's kleuren.pdf

OMSCHRIJVING

Dit boek bevat een verzameling fraaie en gedetailleerde mandala's op basis van ontwerpen, ideeën en concepten van de bekende architect Antoni Gaudí, weerspiegeld in beroemde werken als La Sagrada Familia, het Güell-park, Casa Vicens, Casa Calvet en vele andere realisaties van de fantasierijke wereld van Gaudí.

Wil je het boek lezen?Gaudí - Mandala's kleuren in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Sergio Guinot Studio. Lezen Gaudí - Mandala's kleuren Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN