De Cocktailclub

De Cocktailclub - Madeleine Wickham | Fthsonline.com

... mee te vieren? The Mocktail Club heeft voor jou het ideale alcoholvrije alternatief ... De cocktailclub door Sophie Kinsella (paperback ... ... . Serveer ze met de juiste garnituur en tover zo een feestelijke mocktail op tafel. De cocktailclub Roxanne, Candice en Maggie, sinds jaren dikke vriendinnen, werken alle drie bij een glossy tijdschrift in Londen. Elke maand hebben ze een vaste afspraak om bij te kletsen over alles wat er in hun leven gebeurt, met veel cocktails, de laatste roddels en slappe-lachbuien. De cocktailclub (Paperback). Roxanne, Candice en Maggie, sinds jaren dikke vriendi ... De Cocktailclub - Chicklit ... . De cocktailclub (Paperback). Roxanne, Candice en Maggie, sinds jaren dikke vriendinnen, werken alle drie bij een glossy tijdschrift in Londen. Elke... Lees „De cocktailclub" door auteur Sophie Kinsella verkrijgbaar bij Rakuten Kobo. Roxanne, Candice en Maggie, sinds jaren dikke vriendinnen, werken alle drie bij een glossy tijdschrift in Londen. Elke m... De Cocktailclub RECENSIE Ik blijf het bijzonder vinden: Madeleine Wickham is dezelfde persoon als Sophie Kinsella en toch schrijven ze echt verschillende boeken. Dit is geen Kinsella, maar wel een typische Wickham. De cocktailclub (Paperback). Roxanne, Candice en Maggie, sinds jaren dikke vriendinnen, werken alle drie bij een glossy tijdschrift in Londen. Elke... DE COCKTAILCLUB (Paperback). lekker winkelen zonder zorgen. Gratis verzending vanaf 20,- ; Bezorging dezelfde dag, 's avonds of in het weekend* Het e-book De cocktailclub, ge...

INFORMATIE

AUTEUR
Madeleine Wickham
DIMENSIE
8,10 MB
BESTANDSNAAM
De Cocktailclub.pdf

OMSCHRIJVING

Roxanne, Candice en Maggie, sinds jaren dikke vriendinnen, werken alle drie bij een glossy tijdschrift in Londen. Elke maand hebben ze een vaste afspraak om bij te kletsen over alles wat er in hun leven gebeurt, met veel cocktails, de laatste roddels en slappe-lachbuien. Maar achter hun succesvolle pantser verbergen de jonge powervrouwen een groot geheim. Roxanne heeft een geheime minnaar. Maggie denkt dat ze niet geschikt is voor het moederschap. Candice wordt meedogenloos door haar verleden ingehaald. Een toevallige ontmoeting in de cocktailbar zet de levens van de vriendinnen op scherp. Zullen zij elkaar door dik en dun blijven steunen?

Wil je het boek lezen?De Cocktailclub in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Madeleine Wickham. Lezen De Cocktailclub Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN