Denk als een startup

Denk als een startup - Mike Hoogveld | Fthsonline.com

...n Mike Hoogveld uitgegeven bij van Duuren Management ... Denk als een start-up - Mike Hoogveld - (ISBN ... ... . ISBN 9789089653710 De veranderingen in de markt gaan almaar sneller en dieper, onder invloed van voortschrijdende digitalisering, complexer klantgedrag, nieuwe toetreders in het concurrentieveld en veranderende businessmodellen. Denk als een startup De veranderingen in de markt gaan almaar sneller en dieper onder invloed van voortschrijdende digitalisering complexer klantgedrag nieuwe toetreders in het concurrentieveld en veranderende businessmodellen. De traditionele manieren van werken schieten... De ... Wat is een startup? - Ondernemen & Internet ... . De traditionele manieren van werken schieten... Denken als een start-up is eigenlijk redeneren als een gezin: er moet meer geld binnenkomen dan er geld buitengaat. Dat lijkt evident, maar toch worstelen heel wat bedrijven om een positieve cashflow te genereren. U moet er dus voor zorgen dat u perfect zicht heeft op uw bedrijfsprocessen, ... Denk als een startup. De veranderingen in de markt gaan almaar sneller en dieper, onder invloed van voortschrijdende digitalisering, complexer... Als er een nieuwe bakker of kledingwinkel om de hoek opent, is dat dus geen startup, maar gewoon een starter. Het idee, product of verdienmodel is namelijk niet vernieuwend. Denk bijvoorbeeld aan Uber of Airbnb: taxi's en vastgoed zijn niks nieuws, maar het achterliggende bedrijfsmodel is dat wel. Denk als een startup Mike Hoogveld De veranderingen in de markt gaan almaar sneller en dieper, onder invloed van voortschrijdende digitalisering, complexer klantgedrag, nieuwe toetreders in het concurrentieveld en veranderende businessmodellen. Denk als een startup: in 5 stappen naar Lean experiments. 0-shares. Deel via WhatsApp Desktop. 1 reacties. like bookmark. Gertjan Melgers van Hike One. Martijn Pillich van Hike On...

INFORMATIE

AUTEUR
Mike Hoogveld
DIMENSIE
4,32 MB
BESTANDSNAAM
Denk als een startup.pdf

OMSCHRIJVING

De veranderingen in de markt gaan almaar sneller en dieper, onder invloed van voortschrijdende digitalisering, complexer klantgedrag, nieuwe toetreders in het concurrentieveld en veranderende businessmodellen. De traditionele manieren van werken schieten steeds vaker tekort. Wie in de toekomst bestaansrecht wil hebben, moet daarom fundamenteel anders gaan denken. En daarvoor valt enorm veel te leren van succesvolle startups. In dit boek laat Mike Hoogveld zien hoe je door te denken als een startup slimmer, wendbaarder, creatiever en innovatiever kunt worden. En hoe je daardoor sneller en meer waarde creëert voor de klant. Hij gaat onder andere in op cultuur, leiderschap en samenwerking en reikt concrete en direct toepasbare handvatten aan om niet alleen te denken, maar vooral ook te doen als een startup.* De beste ideeën uit lean, agile, lean startup en Silicon Valley.* Aan de hand van wetenschappelijke inzichten en vele praktijkvoorbeelden.* Van de auteur van de bestseller Agile Managen.

Wil je het boek lezen?Denk als een startup in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Mike Hoogveld. Lezen Denk als een startup Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN