Een bedroefde God

Een bedroefde God - Jirí Kratochvil | Fthsonline.com

...n ook, door zich snel en zonder enig gewetensbezwaar aan te passen aan de nieuwe omstandigheden ... In 'Een bedroefde God' speelt Jiří... - Boekhandel Erven J ... ... . Een bedroefde God (Dutch Edition) eBook: Kratochvil, Jiří, Slim, Tieske: Amazon.de: Kindle-Shop 06 TSJ!boekenvreters TIESKE SLIM over EEN BEDROEFDE GOD van Jiří Kratocvhvil #TSJboekenvreters Tieske Slim zal vertellen over Een bedroefde God... Een bedroefde God leest namelijk als een onderhoudend misdaadverhaal, met verrassende wendingen en een intrigerende plot. Daarenboven is het een absurdistische parabel, over de onmogelijkheid om je als individu staa ... Een bedroefde God, Jiří Kratochvil - Paperback ... ... . Daarenboven is het een absurdistische parabel, over de onmogelijkheid om je als individu staande te houden, onder welk systeem dan ook. De scenes zijn nu eens alledaags, dan weer surreëel. Het decor wordt hoofdzakelijk gevormd Book was published under the name EEN BEDROEFDE GOD by Uitgeverij kleine Uil, Groningen in 2019, translated by Tieske Slim. Review in TZUM: https://bit.ly/2XI3Vp0 Koop nu Een bedroefde God van Jiri Kratochvil bij Boekenwereld. Veilig winkelen, bestellen en betalen! Een bedroefde God - knižní tip. Boekentip! U kunt zich in mei verheugen op de nieuwe vertaling van het boek ʻTruchlivý Bůhʻ (Een bedroefde God) van de hand van Jiří Kratochvíl. Het werd in het Nederlands vertaald door Tieske Slim en zal reeds spoedig uitkomen bij uitgeverij Kleine Uil....

INFORMATIE

AUTEUR
Jirí Kratochvil
DIMENSIE
5,56 MB
BESTANDSNAAM
Een bedroefde God.pdf

OMSCHRIJVING

De familieclan van de Jordáns draait met elke politieke wind mee en dat legt ze geen windeieren. Bibliothecaris Aleš Jordán haat het schaamteloze opportunisme van zijn familie. Dat is gevaarlijk, want de familieclan zorgt er zelf voor dat ieder zwart schaap uitgeschakeld wordt.Aan het hoofd van de clan heerst tante Dušička. Op haar sterfbed draagt ze de macht over aan uitgerekend Aleš. Op niet mis te verstane wijze geeft hij te kennen dat hij weigert in haar voetsporen te treden. Hoe kan Aleš de druk van zijn familie ontvluchten? Een bedroefde God is een spannende en absurdistische parabel over de onmogelijkheid om als individu te bestaan onder welk systeem dan ook. Kratochvil schreef de novelle als eerbetoon aan Kundera en Borges.

Wil je het boek lezen?Een bedroefde God in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jirí Kratochvil. Lezen Een bedroefde God Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN