Een bijzondere liefde

Een bijzondere liefde - Marian Geurtsen | Fthsonline.com

...een woorden. Geen mens is hetzelfde, geen budget is hetzelfde, geen uitvaart hoeft hetzelfde te zijn ... Met Liefde | Metliefdeterugkijken.nl ... . João Pereira de Souza is een 71-jarige Braziliaan die in 2011 een verdwaalde pinguin op een strand nabij zijn huis vond. De man raapte de vogel op, maakte hem schoon, gaf hem eten en veel liefde tot hij zich weer lekker voelde. Dan liet hij het beest weer vrij. JingJing trekt er nu regelmatig op uit in de vrije natuur. Het is echte liefde, maar de stormachtige relatie van de Hollywood-sterren heeft meer weg van een ... bol.com | Een bijzondere liefde, Johanna Adorjan ... ... . Het is echte liefde, maar de stormachtige relatie van de Hollywood-sterren heeft meer weg van een wederzijdse verslaving. Hun relatie is nog pril als Richard Burton (1925) Elizabeth Taylor (1932) voor het eerst meeneemt naar haar favoriete juwelier in Rome, om een cadeau voor haar uit te zoeken. Een bijzondere liefde Marian Geurtsen • Boek • paperback. Samenvatting . Als op een doordeweekse dag je partner vertelt dat hij graag verder wil als zij, sta je aan het begin van meer dan één transitie. Het overkwam Marian Geurtsen en haar eigen ervaringen vormden de aanleiding van dit boek....

INFORMATIE

AUTEUR
Marian Geurtsen
DIMENSIE
12,59 MB
BESTANDSNAAM
Een bijzondere liefde.pdf

OMSCHRIJVING

Als op een doordeweekse dag je partner vertelt dat hij graag verder wil als zij, sta je aan het begin van meer dan één transitie. Het overkwam Marian Geurtsen en haar eigen ervaringen vormden de aanleiding van dit boek.''Het gevoel dat je moet pionieren als je partner aan een transitie begint. Je belt niet even naar je moeder zoals over het koken van de rode kool: 'zeg ma, hoe ben jij daar mee omgegaan toen pa voorstelde om als vrouw verder te leven?' Er zijn weinig voorbeelden en nog steeds lopen veel relaties stuk. Dit is het boek dat ik had willen lezen toen ik zelf aan het begin stond. Met ervaringen van anderen en antwoorden op vragen als 'kun je eigenlijk lesbisch worden?' In dit boek zijn gesprekken met 14 partners van transgenders gebundeld, waarin de volgende thema's aan de orde komen: * Hoe ga je om met praktische problemen? * Hoe ziet je relatie met een transvrouw of transman eruit?* Wat doet de transitie met jou als partner?* Wat zijn de voorwaarden gebleken om als stel een transitie te overleven? * Wat doet het met je kinderen? * Wat komt er allemaal op je af als je partner in transitie gaat? * Wat betekent het dat de partner verlies en rouw ervaart?* Verandert de relatie als de transgender verandert?* Wat doet de transitie met de identiteit van de partner van de transgender?

Wil je het boek lezen?Een bijzondere liefde in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Marian Geurtsen. Lezen Een bijzondere liefde Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN