Mijn kind heeft autisme

Mijn kind heeft autisme - Peter Vermeulen | Fthsonline.com

...baan; is lange tijd angstig of somber. Een kind met autisme heeft vaak ook lichamelijke en psychische problemen ... Hoera mijn kind heeft de diagnose autisme! | KOEKIE ... ... . Bijvoorbeeld maag- en darmklachten, allergische reacties, slaapproblemen, ADHD en/of een verstandelijke beperking. Heeft mijn kind autisme? Deze zelftest is bedoeld voor ouders die vermoeden dat hun kind (ouder dan 2, maar jonger dan 6 jaar) autisme heeft. Als gevolg van deze aandoening vindt je kind het moeilijk om contact te leggen met andere mensen en ondervindt hij of zij andere problemen in de sociale en/of communicatieve sfeer. Een kind met autisme heeft vaak moeite met nieuwe situaties en veranderingen. Prikkels (wat uw kind hoort, zi ... Mijn kind heeft autisme | Vanuit autisme bekeken ... . Een kind met autisme heeft vaak moeite met nieuwe situaties en veranderingen. Prikkels (wat uw kind hoort, ziet, ruikt, proeft, voelt) zijn snel te veel en leveren stress op. Er zijn manieren en hulpmiddelen om met deze prikkels en stress om te leren gaan: Mijn kind heeft autisme is door de jaren heen uitgegroeid tot het standaardwerk over autisme voor ouders, leerkrachten en hulpverleners. Peter Vermeulen en Steven Degrieck, beiden topautoriteiten op h...

INFORMATIE

AUTEUR
Peter Vermeulen
DIMENSIE
8,58 MB
BESTANDSNAAM
Mijn kind heeft autisme.pdf

OMSCHRIJVING

In Vlaanderen lijdt 1 op 200 personen aan een vorm van autisme! Hoewel de stoornis vrij bekend is, is het moeilijk om in de jungle van de vele behandelingen van kinderen met autisme de bomen door het bos te zien.;;;In dit boek bundelen de auteurs alles wat we vandaag weten over autisme bij kinderen. Mijn kind heeft autisme is het allesomvattende, toegankelijke basisboek over autisme, dat concrete antwoorden biedt op alle belangrijke vragen.;;;Met een beschrijving van wat autisme is en hoe de stoornis werkt, maar vooral veel praktische tips Dit allesomvattende, toegankelijke basisboek over autisme biedt concrete antwoorden op de meest voorkomende vragen die ouders van kinderen met autisme zich stellen. Hoe herkennen we autisme? Weten we of de diagnose die is gesteld ook juist is? Wat zijn de oorzaken van autisme? Welke behandeling is de beste voor ons kind? Hoe kunnen we ons kind helpen in zijn vrije tijd? Hoe gaan we om met uitdagend en moeilijk gedrag? En hoe kunnen we het beste communiceren met ons kind? De talrijke voorbeelden en de praktisch bruikbare tips maken van dit boek dé oorspronkelijk Nederlandstalige basisgids over autisme.

Wil je het boek lezen?Mijn kind heeft autisme in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Peter Vermeulen. Lezen Mijn kind heeft autisme Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN