Musiconomie

Musiconomie - Ton Lamers | Fthsonline.com

...;-) Boek ophalen Vragen stellen tussendoor Ruud Hoevenaar gebaseerd op Musiconomie + Berekening! * Zelfstandigheid vs ... Musiconomie (Bookshelf e-boek) - mijnstudieboek.com ... . in Loondienst Musiconomie - Rebecca Nagel, Ton Lamers - 2 2 x gezien 0 0 x bewaard sinds 18 apr. '19, 02:37. Bewaar ... Uitvoerend kunstenaars moeten meer in huis hebben dan creativiteit en talent. Voor het succesvol opzetten en runnen van een beroepspraktijk is ook bedrijfseconomisch inzicht een vereiste. Musiconomie bespreekt de economische, financiële en juridische aspecten van de beroepspraktijk van de artiest, de ... MUSICONOMIE Part I. Ruud Hoevenaar EZ BOEKHOUDING ... ... . Musiconomie bespreekt de economische, financiële en juridische aspecten van de beroepspraktijk van de artiest, de musicus en de docent. Aan bod komen onder andere belastingzaken, samenwerkingsvormen ... Met Musiconomie leren artiesten alles wat ze moeten weten om zelfstandig hun beroep te kunnen uitoefenen en in financiële onderhandelingen goed beslagen ten ijs komen. Het boek is geschikt voor studenten van conservatoria, popacademies, kleinkunstacademies en opleidingen media- en entertainment en voor de professionals die al in de beroepspraktijk werkzaam zijn. Musici en andere artiesten moeten meer in huis hebben dan creativiteit en talent. Voor het succesvol runnen van hun beroepspraktijk is ook bedrijfseconomisch inzicht een vereiste. 'Musiconomie' bespreekt de economische, fiscale en juridische aspecten van de beroepspraktijk van de artiest, de musicus en de docent. Aan bod komen onder andere belastingzaken, zelfstandigheid, samenwerkingsvormen ... Musici en andere artiesten moeten meer in huis hebben dan creativiteit en talent. Voor het succesvol runnen van hun beroepspraktijk is ook bedrijfseconomisch inzicht een vereiste. Musiconomie bespreekt de economische, fiscale en juridische aspecten van de beroepspraktijk van de artiest, de musicus en de docent. Aan bod komen onder andere belastingzaken, zelfstandigheid, samenwerkingsvormen ... Musiconomie (Bookshelf e-boek) Op voorraad. ISBN : 9789046961728. Schrijf de eerste review over dit product . € 19,45. Ga naar het einde van de afbeeldingen-gallerij. Ga naar het begin van de afbeeldingen-gallerij. Links. Vergelijken - Musiconomie (e-Book) (Ton Lamers) ISBN: 9789046961728 - Musici en andere artiesten moeten meer in huis hebben dan creativiteit en talent. Voor het succesvol runnen van hun beroepspraktijk is ook bedrijfseconomisch inzicht een vereiste.… Bestel je Musiconomie in de webshop of bezoek onze winkel in Stadskanaal Snelle levering Advies op maat 14 dagen retourrecht. Musiconomie is de titel van een boek over ondernemen voor musici en artiesten. Wij kregen dit tijdens de opleiding als vak aangeboden, want muziekonderwijs heeft redelijk wat overeenkomsten met dansonderwijs. Dit vak was dus handi...

INFORMATIE

AUTEUR
Ton Lamers
DIMENSIE
9,79 MB
BESTANDSNAAM
Musiconomie.pdf

OMSCHRIJVING

Musici en andere artiesten moeten meer in huis hebben dan creativiteit en talent. Voor het succesvol runnen van hun beroepspraktijk is ook bedrijfseconomisch inzicht een vereiste. Musiconomie bespreekt de economische, fiscale en juridische aspecten van de beroepspraktijk van de artiest, de musicus en de docent. Aan bod komen onder andere belastingzaken, zelfstandigheid, samenwerkingsvormen, auteursrecht, overeenkomsten en administratie. Kortom, alles wat artiesten moeten weten om zelfstandig hun beroep te kunnen uitoefenen en in financiële onderhandelingen goed beslagen ten ijs te komen. Het boek is geschikt voor studenten van conservatoria, popacademies, kleinkunstacademies en media- en entertainmentopleidingen, en voor professionals die al in de beroepspraktijk werkzaam zijn. Omdat de regels nogal eens veranderen, wordt dit boek ondersteund door een website. De combinatie van boek en website geeft de lezer daardoor een zo actueel mogelijk beeld.Ton Lamers en Rebecca Nagel zijn beiden musicus en jurist. Zij zijn ook allebei als docent musiconomie en arteconomie en als onderzoeker verbonden aan de ArtEZ hogeschool voor de kunsten te Arnhem, Enschede en Zwolle. Eveneens verscheen bij Uitgeverij Coutinho hun boek Arteconomie - Zelfstandig ondernemen voor beeldend kunstenaars, vormgevers, ontwerpers en fotografen.

Wil je het boek lezen?Musiconomie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ton Lamers. Lezen Musiconomie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN