Ayurveda In De Westerse Praktijk

Ayurveda In De Westerse Praktijk - Prem Heera | Fthsonline.com

...urveda in de westerse praktijk: Ondertitel: hedendaagse toepassingen van de traditionele Indiase geneeskunst: Editie: 1: Taal: Nederlands: Geillustreerd Het is de vermoedelijk oudste holistische geneeskunst ter wereld ... Kruiden - Ayurveda Praktijk ... . Experts schatten dat de Ayurvedische methode al zo'n 5.000 jaar oud is. Ook in een westerse cultuur zoals we die in Nederland kennen kunnen we veel baat hebben bij Ayurveda. De methode is gestoeld op de menselijke maat en brengt balans aan in ons lichaam, de geest en de ziel. Ayurveda leert je wat jouw unieke balans is en wat je kan doen om deze balans te behouden en/of terug te vinden, zowel lichamelijk als geestelijk. In onze haastige, westerse maatschappij zijn wij niet meer zo bewust ... Ayurveda in de westerse praktijk - P. Heera - (ISBN ... ... . Ayurveda leert je wat jouw unieke balans is en wat je kan doen om deze balans te behouden en/of terug te vinden, zowel lichamelijk als geestelijk. In onze haastige, westerse maatschappij zijn wij niet meer zo bewust van de natuurlijke processen van lichaam en geest. Ayurveda is een traditionele geneeswijze inheems aan het Indiase subcontinent. Tegenwoordig wordt het gerangschikt onder de alternatieve geneeswijzen.Ayurveda is een discipline van de Upaveda of "extra kennis" vanuit de Vedische traditie. De oorsprong van ayurveda is dan ook gevonden in de Atharvaveda. Ayurveda In De Westerse Praktijk. Hedendaagse toepassingen van de traditionele indiase geneeskunst. Ayurveda is de traditionele geneeskunde van india die de laatste. Zo goed als nieuw Ophalen of Verzenden. € 11,95 23 feb. '20. Heerlen 23 feb. '20. Bree Heerlen. 1 Pagina 1 van 1. Bewaar zoekopdracht. Voeding (volgens de vijf elementen) Kruiden en patentformules; Ayurvedische Geneeswijze. Wat is Ayurveda; Ayurvedische hoofdmassage (mukabhyanga) Ayurvedische massage (Abhyanga) Chakra massagetherapie; Garshan massagetherapie (zijden handschoen) Pindasvedana (kruidenstempel) Shilaabyanga (hotstone) Voeding en Kruiden in de Ayurveda; Westerse ... De boeken met alle informatie over Ayurveda bestel je natuurlijk in de webshop van Pranayur. Doe je dit voor 12 uur in de middag, dan heb je de boeken de volgende dag al thuis. Daarbij is het niet nodig om voor bestellingen boven de 20 euro nog extra verzendkosten te betalen. 15 JAAR AYURVEDA YOGA en DORN PRAKTIJK in Amsterdam & Breukelen. Call : Maak een afspraak via 06 23 13 58 20; Home Ayurveda Geneeskunde is een klinisch en effectief bewezen systeem dat als enige niet-westers gezondheidssysteem, erkend is door de Wereld Gezondheids Organisatie. Ayurveda heeft zijn wortels in India, waar tegenwoordig op 125 universiteiten studenten worden opgeleid tot Ayurvedisch arts. Lezing door Cornelis Peters over: Integratie van Ayurvedische protocollen voor de behandeling van diab...

INFORMATIE

AUTEUR
Prem Heera
DIMENSIE
4,48 MB
BESTANDSNAAM
Ayurveda In De Westerse Praktijk.pdf

OMSCHRIJVING

Ayurveda is de traditionele geneeskunde van India die de laatste jaren steeds meer wetenschappelijk onderbouwd wordt. Dit boek slaat een brug tussen ayurveda en westerse geneeskunde. Het bestaat uit drie delen. In het eerste deel wordt uitgelegd wat de filosofie van ayurveda ten aanzien van gezondheid is. In plaats van symptoombestrijding legt ayurveda de nadruk op het voorkomen van klachten en het herstellen van het evenwicht door aanwijzingen te geven voor een gezonde manier van leven, de juiste voeding, natuurlijke (ayurvedische) middelen en yogahoudingen. In het tweede deel komen diverse veelvoorkomende klachten aan de orde, zoals bijvoorbeeld keelpijn, hoofdpijn, hoge bloeddruk en menstruatiepijn. Van iedere klacht wordt de oorzaak beschreven en de behandelwijze volgens ayurveda. Dit alles overigens in combinatie met de reguliere westerse behandelwijze. Ayurveda beperkt zich niet tot het voorschrijven van medicijnen, maar geeft ook aanwijzingen voor voeding, levensritme en yoga. In het derde deel komt uiterlijke en innerlijke schoonheid aan de orde en de relatie hiertussen en worden ayurvedische verzorgingsproducten beschreven. De bijlagen ten slotte beschrijven voeding, natuurlijke ayurvedische geneesmiddelen, yogahoudingen en ademhalingsoefeningen. Bij elkaar vormt dit uitgebreide boek een complete gids voor gezond leven volgens de ayurvedische levensfilosofie en hoe deze te combineren met de reguliere geneeskunde!

Wil je het boek lezen?Ayurveda In De Westerse Praktijk in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Prem Heera. Lezen Ayurveda In De Westerse Praktijk Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN