Bang voor conflict ?

Bang voor conflict ? - C.K.W. de Dreu | Fthsonline.com

... geschreven door Carsten K. De Dreu. De samenvattingen zijn door studenten zelf geschreven, waardoor je de inhoud van het boek nog beter kunt begrijpen ... Wees niet bang voor conflicten. ... . Denk aan uitleg over de dreu, conflictkunde & bang voor een conflict. Kennisbankonderwerpen: Conflicthantering / Mediation, OnderhandelenBij een conflict hebben mensen al snel een negatief idee. Ook het woordenboek komt bij de beschrijving van conflict, met de woorden strijd, botsing en verschil van mening niet echt positief over. Over het algemeen is men er bang voor omdat men conflicten met ruzies associeert. Zo kunnen conflicten de creativiteit en het innovatief vermogen van ... Bang voor conflict ? - C.K.W. de Dreu - (ISBN ... ... . Over het algemeen is men er bang voor omdat men conflicten met ruzies associeert. Zo kunnen conflicten de creativiteit en het innovatief vermogen van projectgroepen en teams vergroten, verhogen zij het onderling begrip en stimuleren zij het leervermogen van betrokken medewerkers. "Bang voor conflict" biedt studenten, managers, adviseurs en andere professionals een gedegen overzicht van de psychologische grondslagen van conflicten in organisaties. bang voor conflict? de psychologie van conflicten in organisaties (-) waar filter verwijderen waar Bang voor conflict? op boekenliefde.nl. Voeg toe aan verlanglijst: Mail naar vriend(in) /collega: Schrijf een recensie ... Boek: bang voor een conflict? Hoofdstuk 1: Wat is een conflict? Inleiding Enkele negatieve en positieve gevolgen van conflicten op het werk Gevolgen Negatief Positief Verspilde tijd Vergroot onderling respect en begrip Ongewenst verloop Toegenomen sociale cohesie Sabotage, diefstal, schade Verhoogde teameffectiviteit Slechte beslissingen Verbeterde kwaliteit van groepsbeslissing Verminderde ... Bestel Bang voor conflict? van Carsten de Dreu. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Koop nu Bang voor conflict? van C.K.W. de Dreu bij Boekenwereld. Veilig winkelen, bestellen en betalen! 9789023241096 Bang voor conflict ? koop je vanaf 11.99 tweedehands bij Bookmatch. 100% veilig Geen énkel risico. Omdat, juist, ik bang ben voor conflicten. Maar ik durf er niet tegen in te gaan. En v binnen voel ik woede. Uit boosheid hou ik voorlopig afstand v die persoon wat dan voor haar volkomen onduidelijk is. Ik vind he t ook vreselijk om dingen uit te moeten praten. Ik kom dan niet uit mijn woorden en ben eveneens bangvoor conflict....

INFORMATIE

AUTEUR
C.K.W. de Dreu
DIMENSIE
7,71 MB
BESTANDSNAAM
Bang voor conflict ?.pdf

OMSCHRIJVING

"Bang voor conflict ? 1e druk is een boek van C.K.W. de Dreu uitgegeven bij Gorcum B.V., Koninklijke van. ISBN 9789023241096 Of het nu gaat om kleine irritaties, hoogoplopende ruzies, langdurige koude oorlog, of stevige meningsverschillen, conflicten in organisaties zijn aan de orde van de dag. En hoewel die conflicten vaak negatief doorwerken op de onderlinge verstandhouding, de werkprestaties en het psychisch welbevinden van betrokken partijen, zijn er tal van functionele, positieve consequenties te onderkennen. Zo kunnen conflicten de creativiteit en het innovatief vermogen van projectgroepen en teams vergroten, verhogen zij het onderling begrip en stimuleren zij het leervermogen van betrokken medewerkers.'Bang voor conflict"" biedt studenten, managers, adviseurs en andere professionals een gedegen overzicht van de psychologische grondslagen van conflicten in organisaties. Het gaat op toegankelijke wijze in op vragen als 'Waarom escaleren conflicten?', 'Welke effecten hebben arbeidsconflicten op de gezondheid van werknemers?', 'Wanneer draagt conflict bij aan creativiteit en innovatie?' en 'Wie kunnen bemiddelen in conflictsituaties en hoe pakt dat uit?' Of het nu gaat om kleine irritaties, hoogoplopende ruzies, langdurige koude oorlog, of stevige meningsverschillen, conflicten in organisaties zijn aan de orde van de dag. En hoewel die conflicten vaak negatief doorwerken op de onderlinge verstandhouding, de werkprestaties en het psychisch welbevinden van betrokken partijen, zijn er tal van functionele, positieve consequenties te onderkennen. Zo kunnen conflicten de creativiteit en het innovatief vermogen van projectgroepen en teams vergroten, verhogen zij het onderling begrip en stimuleren zij het leervermogen van betrokken medewerkers."

Wil je het boek lezen?Bang voor conflict ? in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur C.K.W. de Dreu. Lezen Bang voor conflict ? Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN