Brommers, Gitaren En Spandoeken

Brommers, Gitaren En Spandoeken - Jan J.B. Kuipers | Fthsonline.com

... jongerencultuur in Zeeland beschrijft. Ik kreeg het voor mijn verjaardag en kom er veel oude vrienden in tegen ... Brommers, Gitaren en "de Dominicaanse republiek ofzo." ... . Get this from a library! Brommers, gitaren en spandoeken : vijftig jaar jong in Zeeland. [Jan Kuipers; Henk Feij; et al] -- Chronologisch overzicht van de jeugd- en popcultuur in de provincie Zeeland 1955-2005. Recensie in: Boekman. 18(2006)67(zomer. 114-115). Overzicht van jeugd- en popcultuur in Zeeland vanaf 1955. Ad Wilschut (Goes, 26 oktober 1943) was drummer van de indorock-band The Javelins.Hij kwam bij de band in 196 ... bol.com | Brommers, Gitaren En Spandoeken, Jan J.B ... ... . Ad Wilschut (Goes, 26 oktober 1943) was drummer van de indorock-band The Javelins.Hij kwam bij de band in 1962 en was actief in deze groep tot het einde van "The Javelins"-periode. Met The Javelins werkte hij nationaal- en internationaal. Na vele jaren Indo Rock drummer te zijn geweest vloeiden zijn activiteiten daarna over, via de tussenliggende beatmuziek, naar de blues. Buy Brommers, gitaren en spandoeken: vijftig jaar jong in Zeeland 01 by Kuipers, Jan J.B., Feij, Henk (ISBN: 9789059940932) from Amazon's Book Store. Everyday low prices and free delivery on eligible orders. 9789056310042 9056310046 Gitaren . Gitaren in beeld een schitterend geillustreerd overzicht van meer dan 200 van de invloedrijkste merken en modellen Over brommers gesproken: Op 7 oktober 2005 verscheen het boek Brommers, gitaren en spandoeken. Vijftig jaar jong in Zeeland van Jan J.B. Kuipers. Een caleidoscopisch overzicht van de kleding, de brommers, en vooral ook van de muziek waarmee de jeugd in Zeeland een eigen stijl van leven ging leiden na de komst van de rock 'n roll en de eerste nozems. Nieuwe en tweedehands Akoestische Gitaren kopen of verkopen doe je via Marktplaats! Ook takamine, ovation en taylor gitaren aangeboden en gezocht. GITAAR NET - Gitaristen platform. Zoeken naar gitaren. discussieren in de Gitaar Forums over gitaren, gitaristen, versterkers en randapparatuur. Jan J.B Kuipers schreef het boek Brommers, Gitaren en Vetkuiven over de rebelse jongeren in Zeeland. Dit boek is gebaseerd op de jongeren die in de jaren 60 rondreden op brommers, leren jacks droegen, zich alleen maar zorgen maakten over of hun vetkuif wel goed zat en verder schijt hadden aan alles: de nozems. Er zijn talloze objecten, zoals een fiets, auto, brommer en boot, die onze stickers kunnen dragen. Eindeloos zichtbaar met een sticker van FOLIES en LETTERS. Als het nu gaat om een enkele sticker, we zullen het met de...

INFORMATIE

AUTEUR
Jan J.B. Kuipers
DIMENSIE
12,77 MB
BESTANDSNAAM
Brommers, Gitaren En Spandoeken.pdf

OMSCHRIJVING

Een caleidoscopisch overzicht van de kleding, de brommers, en vooral ook van de muziek waarmee de jeugd in Zeeland een eigen stijl van leven ging leiden na de komst van de rock 'n roll en de eerste nozems. Vijftig jaar na deze revolutie zijn over de jongerencultuur in Zeeland een paar tentoonstellingen ingericht. Hiervoor waren vele foto's door de bevolking ter beschikking gesteld. Met behulp van allerlei bont en nooit eerder gepubliceerd materiaal is nu ook een boek gemaakt vol nostalgische herinneringen. Het is het eerste boek over dit onderwerp in Zeeland en het brengt een vrijwel onbelicht terrein in kaart. Mensen en plekken worden opgevoerd als vertegenwoordigers van een bepaalde periode of stroming. Dat is een feest van herkenning.De auteur, Jan J.B. Kuipers, die al veel heeft geschreven over Zeeland en goed bekend is met de jeugd- en popcultuur, werd bijgestaan door kenners en liefhebbers van de popmuziek en zegslieden van alle leeftijden.

Wil je het boek lezen?Brommers, Gitaren En Spandoeken in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jan J.B. Kuipers. Lezen Brommers, Gitaren En Spandoeken Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN