Een uur en achttien minuten - grote letter

Een uur en achttien minuten - grote letter - Peter Zantingh | Fthsonline.com

...ter Zantingh] -- Na de zelfmoord van een van hen komt een groepje voormalige schoolvrienden weer bijeen ... Boek: Een uur en achttien minuten - grote letter ... ... . Na de zelfmoord van hun vriend Joey komt een groepje voormalige schoolvrienden weer bijeen. Nu er grote ... Een uur en achttien minuten is namelijk een opmerkelijk debuut niet zozeer door de onderwerpskeuze van de roman, maar des te meer door de schrijfstijl van de auteur. ... maar weet oprecht en in weinig woorden het grote verlies van een jong leven onder woorden te brengen. Er staat geen letter te veel op papier. Een verademing. Een uur en achttien minuten. Peter Zantinghs ... Een uur en achttien minuten - grote letter door Peter Zantingh ... . Er staat geen letter te veel op papier. Een verademing. Een uur en achttien minuten. Peter Zantinghs debuut uit 2014 - over de impact van zelfmoord. Op een zondagochtend komt de 25-jarige student Johan met de trein aan in zijn geboortedorp in West-Friesland. Hij keert terug omdat Joey, een van zijn vier jeugdvrienden, de avond daarvoor volkomen onverwacht zelfmoord heeft gepleegd. Wel is er de roman van Peter Zantingh (1983). De debutant, webredacteur bij nrc.next en West-Fries van origine, beschrijft in Een uur en achttien minuten de geschiedenis van een groep vrienden nadat een van hen zelfmoord heeft gepleegd. We volgen Johan, een 25-jarige student journalistiek die het platteland verruild heeft voor Utrecht. Vriendschap, vertrouwen, opgroeien, onvoorwaardelijke liefde; grote thema's worden allerminst geschuwd in Peter Zantinghs aangrijpende debuut Een uur en achttien minuten.Zantingh (1983, onder meer ex-8WEEKLY) beschrijft het verhaal van een vriendengroep zoals er talloze zijn, overal ter wereld. 120 aanbiedingen in mei -Koop of Verkoop pod op Marktplaats - Bekijk Lokale Aanbiedingen! Verkoop eenvoudig pod Leesverslag algemeen: Een uur en achttien minuten, ... Dat ze elkaar zijn ontgroeid blijkt onder andere sterk uit Johan (hoofdpersoon), hij is naar de grote stad vertrokken (Utrecht), heeft nieuwe mensen leren kennen en een heel ander leven opgebouwd. Hetzelfde geldt voor de anderen. Buy Een uur en achttien minuten: roman 01 by Peter Zantingh (ISBN: 9789029584814) from Amazon's Book Store. Everyday low prices and free delivery on eligible orders. Ze drinken veel, bewegen zich in grote vriendengroepen, maar kunnen tegelijkertijd erg alleen zijn. Over problemen en emoties wordt niet gepraat: er heerst een zwijgcultuur. Een uur en achttien minuten is het indringende en raak geobserveerde verhaal van vier vrienden die binnen één week hun zorgeloze jeugd moeten herzien. Koop Een uur en achttien minuten van Zantingh, P. met ISBN 9789029578455. Gratis verzending, Slim studeren. Studystore.nl Een uur en achttien minuten | ISBN 9789029578455 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken....

INFORMATIE

AUTEUR
Peter Zantingh
DIMENSIE
11,66 MB
BESTANDSNAAM
Een uur en achttien minuten - grote letter.pdf

OMSCHRIJVING

Op een zondagochtend komt de 25-jarige student Johan met de trein aan in zijn geboortedorp in West-Friesland. Hij keert terug in het dorp omdat Joey, een van zijn vier jeugdvrienden, de avond daarvoor volkomen onverwacht zelfmoord heeft gepleegd. In de week tussen zijn dood en de begrafenis proberen de jongens antwoorden te vinden op de vraag waarom hun vriend een einde maakte aan zijn leven en wat dat betekent voor hun eigen levens.In West-Friesland, in de kop van Noord-Holland, komt zelfmoord onder jongeren drie keer zoveel voor als gemiddeld in Nederland. Ze drinken veel, bewegen zich in grote vriendengroepen, maar kunnen tegelijkertijd erg alleen zijn. Over problemen en emoties wordt niet gepraat: er heerst een zwijgcultuur.Een uur en achttien minuten is het indringende en raak geobserveerde verhaal van vier vrienden die binnen één week hun zorgeloze jeugd moeten herzien.

Wil je het boek lezen?Een uur en achttien minuten - grote letter in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Peter Zantingh. Lezen Een uur en achttien minuten - grote letter Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN