Onsterfelijkheid

Onsterfelijkheid - Milan Kundera | Fthsonline.com

...f sterven, een oneindig bestaan.Sommige organismen hebben biologische onsterfelijkheid ... onsterfelijk: 31 Citaten, quotes en wijsheden - Citaten.NET ... .. Menselijke onsterfelijkheid kan letterlijk en figuurlijk worden opgevat. In figuurlijke zin betekent het dat een mens voortleeft in de herinnering van de levenden, bijvoorbeeld als geliefde vriend of familielid, of als iemand die grote daden heeft verricht. onsterfelijkheid, klinkt voor mij best goed moet ik zeggen, of het mogelijk is weet ik niet, maar inderdaad, technology groeit zo ongelovelijk snel. koop vandaag een quad core pc, en volgende maand hebben ze al super computers te koo ... Synoniemen van onsterfelijk; ander woord voor onsterfelijk ... ... . koop vandaag een quad core pc, en volgende maand hebben ze al super computers te koop staan. Onsterfelijkheid is de mogelijkheid om voor eeuwig te leven. Onsterfelijkheid komt echter alleen in fictie voor. Dat betekent dat het niet echt bestaat. Onsterfelijkheid kan je vanuit twee aspecten bekijken. Je kan niet sterven door ouderdom (biologische onsterfelijkheid)...

INFORMATIE

AUTEUR
Milan Kundera
DIMENSIE
8,83 MB
BESTANDSNAAM
Onsterfelijkheid.pdf

OMSCHRIJVING

Kundera vertelt het verhaal van Agnes en Laura, twee zussen die een totaal andere levensvisie hebben, en Paul, een advocaat met passie voor het medium radio. Ook vertelt hij het verhaal van Bettina en Goethe - en ten slotte is er ook nog Rubens die in de grootste finale wordt opgevoerd.Centraal staat het idee van onsterfelijkheid. Kleine onsterfelijkheid, herinnerd worden door je naasten, of grote onsterfelijkheid, adoratie bij het grote publiek tot eeuwen na de eigenlijke dood. Goethe gaat voor de Grote Onsterfelijkheid, Agnes voor de kleine onsterfelijkheid. Maar op het einde van de rit blijkt dat de verschillen tussen beide protagonisten klein zijn.

Wil je het boek lezen?Onsterfelijkheid in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Milan Kundera. Lezen Onsterfelijkheid Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN