Over Groeistuipen en Mijlpalen

Over Groeistuipen en Mijlpalen - M. Nijland | Fthsonline.com

...n boek dat inzicht geeft in de wisselwerking tussen de pup en zijn omgeving, vanaf zijn geboorte totdat hij volwassen is ... Over Groeistuipen en Mijlpalen , M. Nijland ... ... . Pups ontwikkelen zich volgens een genetisch bepaald stappenplan en dit kan van ras tot ras verschillen. Pups groeien ook op in een omgeving die invloed uitoefent op zijn gedrag en uiteindelijk ook op zijn fysieke mogelijkheden. Over Groeistuipen en Mijlpalen: de ontwikkeling van de jonge hond: Amazon.es: M. Nijland: Libros en idiomas extranjeros Vind of bied uw tweedehands Diversen en overige aan op Speurders.nl. Koop ... Diversen en overige - Boeken - Speurders.nl ... .es: M. Nijland: Libros en idiomas extranjeros Vind of bied uw tweedehands Diversen en overige aan op Speurders.nl. Koop nu Over Groeistuipen en Mijlpalen van M. Nijland" bij Boekenwereld. Veilig winkelen, bestellen en betalen! Over groeistuipen en mijlpalen is een boek dat inzicht geeft in de wisselwerking tussen de pup en zijn omgeving, vanaf zijn geboorte totdat hij volwassen is. Pups ontwikkelen zich volgens een genetisch bepaald stappenplan en dit kan van ras tot ras verschillen. Pups groeien ook op in een omgeving die invloed uitoefent op zijn gedrag en uiteinde Over Groeistuipen en Mijlpalen: de ontwikkeling van de jonge hond | M. Nijland | ISBN: 9789075531787 | Kostenloser Versand für alle Bücher mit Versand und Verkauf duch Amazon. Over groeistuipen en mijlpalen' is een boek dat inzicht geeft in de wisselwerking tussen de pup en zijn omgeving, vanaf zijn geboorte totdat hij volwassen is. Pups ontwikkelen zich volgens een genetisch bepaald stappenplan en dit kan van ras tot ras verschillen. Pups groeien ook op in een omgeving die invloed uitoefent op zijn gedrag en uiteindelijk ook op zijn fysieke mogelijkheden. Hoe deze ... Noté /5: Achetez Over Groeistuipen en Mijlpalen: de ontwikkeling van de jonge hond de Nijland, M.: ISBN: 9789075531787 sur amazon.fr, des millions de livres livrés chez vous en 1 jour Buy Over Groeistuipen en Mijlpalen: de ontwikkeling van de jonge hond 01 by M. Nijland (ISBN: 9789075531787) from Amazon's Book Store. Everyday low prices and free delivery on eligible orders. Over Groeistuipen en Mijlpalen van M. Nijland uit het genre Sport & Hobby kopen? â??Over groeistuipen en mijlpalenâ?? is een boek dat inzicht geeft in de wisselwerking tussen de pup en zijn omgeving, vanaf zijn geboorte totdat hij volwassen is. Pups ontwikkelen zich volgens een genetisch bepaald stappenplan en dit kan van ras tot ras verschillen. Over Groeistuipen en Mijlpalen €22.95. Honden manieren leren €7.9. Ki, werkboek €15.95. Een hondenleven lang fysiek en mentaal in balans - Elke pup een goede start €36.95. Welkom puppy €22.5. Een puppy in huis €20. Puppymanieren €20. Praktische gids voor een gelukkige hond €16.99. Over groeistuipen en mijlpalen, ontwikkeling van de jonge hond van Marcel Nijland Uitgever: Libre B.V. ISBN: 907553178...

INFORMATIE

AUTEUR
M. Nijland
DIMENSIE
6,59 MB
BESTANDSNAAM
Over Groeistuipen en Mijlpalen.pdf

OMSCHRIJVING

‘Over groeistuipen en mijlpalen’ is een boek dat inzicht geeft in de wisselwerking tussen de pup en zijn omgeving, vanaf zijn geboorte totdat hij volwassen is. Pups ontwikkelen zich volgens een genetisch bepaald stappenplan en dit kan van ras tot ras verschillen. Pups groeien ook op in een omgeving die invloed uitoefent op zijn gedrag en uiteindelijk ook op zijn fysieke mogelijkheden. Hoe deze wisselwerking verloopt, is het onderwerp van dit boek.Jonge honden doorlopen verschillende gevoelige periodes, waarvan de socialisatiefase de bekendste is. Door de pup gericht te stimuleren, aangepast aan zijn specifieke gevoeligheden, ontwikkelt de pup zich optimaal, zowel fysiek als wat betreft zijn gedrag.In tegenstelling tot veel opvoedingsboeken laat dit boek zien waarom niet alle honden even goed reageren op hun rol als huishond. De wisselwerking van een genetische aanleg in een omgeving die daar niet op berekend is levert menig hond en eigenaar de nodige problemen op. Dit boek maakt duidelijk waarom het belangrijk is bij de aanleg van de hond aan te sluiten!

Wil je het boek lezen?Over Groeistuipen en Mijlpalen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur M. Nijland. Lezen Over Groeistuipen en Mijlpalen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN