Schotse Hooglanden

Schotse Hooglanden - Michiel Mulder | Fthsonline.com

... de wijk Middelveldsche Akerpolder in de gemeente Amsterdam ... Wat te doen in Schotse Highlands: de 10 beste activiteiten ... . Schotse Hooglanden Als er ergens in Europa nog ongerepte, wilde natuur bestaat, dan is het wel in de Schotse Hooglanden. De ruige bergen, de stille heidevlaktes, de magnifieke vergezichten en de grillige kust met schitterende baaien. Bezoek Loch Ness, proef de whisky en ga terug in de tijd van kastelen en ridders. Hoogtepunten - Glasgow - Oban De Schotse Hooglanden is een schitterend natuurgebied in het noorden van Schotland. De natuur is op veel plaatsen nog ongerept en ruig. Je vi ... Schotse Hooglanden | Toers en Rondreizen | DFDS ... . De natuur is op veel plaatsen nog ongerept en ruig. Je vindt er ook de hoogste bergen in het Verenigd Koninkrijk. De berg Ben Nevis is met bijna 1400 meter de hoogste. Geniet hier van de prachtige heidegebieden of de ruige veengebieden. Je vindt hier ook veel meren. De Schotse Hooglanden zijn een speeltuin zijn voor natuurliefhebbers en wandelfanaten. De streek omvat twee nationale parken: het Cairngorms National Park in het oosten en het Loch Lomond and The Trossachs National Park in het zuiden (aan het Loch Lomond hebben we een afzonderlijke pagina gewijd). De Ben Nevis is de hoogste berg van heel het Verenigd Koninkrijk. De Schotse Hooglanden Tours, De Schotse Hooglanden dingen om te doen, De Schotse Hooglanden activiteiten en attracties. Zoek de beste De Schotse Hooglanden activiteiten en attracties en populaire De Schotse Hooglanden tours en boek bij Viator. De Schotse Hooglanden worden gekenmerkt door een ruige natuur met bergen en de beroemde lochs. Tijdens het bezoek aan Edinburgh zult u ontdekken waarom deze stad tot één van de mooiste hoofdsteden van Europa mag worden gerekend. Helemaal in het noorden gaan we naar John o'Groats, ... Vertalingen van 'Schotse hooglanden' in het gratis Nederlands-Engels woordenboek en vele andere Engelse vertalingen. Excursiereis 11 dagen Rondreis Schotse Hooglanden Schotland 11 dagen. vanaf € 829,-vertrekdata en prijzen. Reisbeoordeling 8,3 Bekijk alle 8 foto's. 8,3 Zeer goed! 95 beoordelingen Een fantastische reis vol met mooie natuur, cultuur en gezelligheid. Noortje de Wit Lees alle ervaringen. De Schotse Hooglanden, een van de meest geliefde bestemmingen in Schotland. Ruige bergen, wilde natuur, grote meren en een bijna onverstaanbaar dialect van de gastvrije Schotten: de highlights van de Highlands. Outdoor en natuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen met golfen, vissen, wandelen, ......

INFORMATIE

AUTEUR
Michiel Mulder
DIMENSIE
12,5 MB
BESTANDSNAAM
Schotse Hooglanden.pdf

OMSCHRIJVING

Schotland. Land van clans, kastelen, meren, eilanden en bergen. De Schotse Hooglanden en de Westkust vormen binnen dit Schotland een klasse apart. Heuvels en bergen voor zover het oog reikt, afgewisseld met valleien, lochs en hier en daar een bos. Je vindt er de hoogste toppen van Groot-Brittannië maar ook levendige stadjes en verstilde dorpen langs de kust. Dit enorm uitgestrekte gebied is bovendien dunbevolkt en leeg. Erg leeg. Niet voor niets wordt er wel gesproken over een van de laatste wildernissen van West-Europa. De Schotse Hooglanden zijn daarom populair bij wandelaars en klimmers, en het unieke licht oefent grote aantrekkingskracht uit op fotografen. En automobilisten en motorrijders die van een fijn stukje sturen houden, weten bovendien de smalle en kronkelige te waarderen. Michiel Mulder was acht jaar lang actief bij een uitgeverij van fotobladen voordat hij in 2008 de stap maakte naar freelance redacteur en fotograaf. Naast schrijven en fotograferen organiseert hij ook reizen voor autoliefhebbers.

Wil je het boek lezen?Schotse Hooglanden in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Michiel Mulder. Lezen Schotse Hooglanden Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN