Cruisevaart op Rotterdam

Cruisevaart op Rotterdam - Cor van Gent | Fthsonline.com

...k geeft de auteur een beeld van de cruisevaart op Rotterdam ... Cruisevaart op Rotterdam, Cor van Gent | Donner ... . JavaScript lijkt uitgeschakeld te zijn in uw browser. Cruisevaart op Rotterdam | ISBN 9789491354588 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Op de plek waar tienduizenden landverhuizers op de boot naar de Verenigde Staten stapte, kunnen nu jaarlijks vergelijkbare aantallen toeristen voet op Nederlandse bodem zetten, via het gerenoveerde terminalgebouw van ooit de Holland-Amerika Lijn. De komst in 2004 van de Queen Mary 2 betekende de doorbra ... Cruisevaart op Rotterdam - NRC Webwinkel ... . De komst in 2004 van de Queen Mary 2 betekende de doorbraak van Rotterdam als port of call. Het gaat goed met de cruisevaart op Rotterdam: grotere schepen, meer passagiers, meer aanlopen - calls genoemd in jargon. Elke call levert de Rotterdamse economie 500.000 euro aan opbrengsten ... Rotterdam was niet zo in trek en de stad deed niet al te veel om haar imago als cruisehaven Cruisevaart op Rotterdam, Cor van Gent - Hardback - 9789491354588 | AKO boeken JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser. Fnac: van Oosterdam tot Koningsdam, Cruisevaart op Rotterdam, Cor Van Gent". Levering bij je thuis of in de winkel en -5% korting op alle boeken. Koop nieuw of tweedehands . Cruisevaart op Rotterdam online bestellen bij Donner! Op werkdagen voor 21 uur besteld, de volgende dag geleverd. Op voorraad in onze winkel. Architecture. Rotterdam wordt ook wel gezien als een 'speeltuin' voor architecten. In de 2e Wereldoorlog is Rotterdam plat gebombardeerd, maar is compleet opnieuw opgebouwd op een revolutionaire manier. Rotterdam was klaar om net als in de tijden van weleer opnieuw grote passagiersschepen te ontvangen. Met dit boek geeft de auteur een beeld van de cruisevaart op Rotterdam. Verder lezen ANWB / Op safari .pdf download Barbara Taylor. ANWB Extra / Ardennen boek Angela Heetvelt epub. Arbeidsovereenkomstenrecht en sociaalzekerheidsrecht boek W. Plessen epub. Arbeidsverhoudingen in beweging ebook - Baaijens, C. .pdf. Marine, ook wel cruisevaart, is een markt die zich momenteel snel ontwikkeld. Vooral op het gebied van riviercruises gaan de veranderingen snel en ligt de focus bij het aanbod steeds meer op comfort en luxe voor de gast. Dit uit zich niet alleen in de voorzieningen, maar ook in ruimte en interieur. Cruisevaart op Rotterdam van Oosterdam tot Koningsdam. Cor van Gent . Tot 2004 bezochten cruiseschepen slechts af en toe de Rotterdamse haven. De cruiseterminal in ...

INFORMATIE

AUTEUR
Cor van Gent
DIMENSIE
5,38 MB
BESTANDSNAAM
Cruisevaart op Rotterdam.pdf

OMSCHRIJVING

Tot 2004 bezochten cruiseschepen slechts af en toe de Rotterdamse haven. Decruiseterminal in Amsterdam en de haven van Vlissingen kregen in die tijd meer schepen. Rotterdam was niet zo in trek en de stad deed niet al te veel om haar imago als cruisehaven te verbeteren. Dit veranderde na 2002, toen de gemeente Rotterdam besloot de cruiseterminal aan de Wilhelminakade te moderniseren. Cruiseschepen kwamen vanaf 2004 in steeds grotere aantallen naar de Maasstad. De voormalige passagiersterminal van de vroegere Holland-Amerika Lijn ging een grote toekomst tegemoet. Rotterdam was klaar om net als in de tijden van weleer opnieuw grote passagiersschepen te ontvangen. Met dit boek geeft de auteur een beeld van de cruisevaart op Rotterdam.

Wil je het boek lezen?Cruisevaart op Rotterdam in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Cor van Gent. Lezen Cruisevaart op Rotterdam Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN